rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Πέφτει η τιμή του XBox 360

Η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα μια αρκετά σημαντική πτώση τιμής για το Xbox 360 στην Ευρώπη, επιβεβαιώνοντας έτσι, αρκετά πιο γρήγορα απ’ όσο θα περίμενε το κοινό της, τις φήμες που κυκλοφορούσαν.
Έτσι, από τις 14 Μαρτίου η κονσόλα στη βασική της έκδοση θα κοστολογείται έναντι €269,99, η αντίστοιχη Arcade έναντι €199,99 και τέλος η Elite θα κοστίζει €369,99. Η ίδια η εταιρεία δηλώνει πως η νέα αυτή κίνηση οφείλεται στο γεγονός πως οι αρχικοί στόχοι έχουν επιτευχθεί, ενώ και η πορεία της κονσόλας έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της.
Παράλληλα, η τιμή των €199,99 καθιστά το Arcade Pack του Xbox 360 ακόμη πιο φθηνό και από το σύστημα της Nintendo, το Wii. Πάντως, για άλλη μια φορά, η Microsoft αποδεικνύει το πόσο ευέλικτη είναι στις αποφάσεις της και καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις, προσφέροντας πρακτικά πλέον την πιο φθηνή κονσόλα της αγοράς. Η φήμη, τέλος, που θέλει μια νέα έκδοση της κονσόλας, με ανανεωμένο εσωτερικό σχεδιασμό και σκληρό δίσκο 40 ή 60GB να βρίσκεται προ των πυλών, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati