rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Τέλος ο Λεμονής από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί, όπως σας είχε ενημερώσει το contra.gr, ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

"Συμφωνήσαμε πως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη λύση για όλους", τόνισε μετά το τέλος του ΔΣ το μεσημέρι της Τρίτης ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος τόνισε πως χρέη προπονητή αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Χοσέ Σεγκούρα.
Κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, όταν στην επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων" δημοσιεύθηκε το δελτίο Τύπου για το Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο επισημοποιείται και το "διαζύγιο" με τον Τάκη Λεμονή.
"Αποφασίστηκε πως πρέπει να αλλάξει κάτι και σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι η αλλαγή του προπονητή. Ο κύριος Σεγκούρα θα'ναι ο διάδοχος του κ.Λεμονή ως το καλοκαίρι", συμπλήρωσε ο κ.Κόκκαλης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Συνεδρίασε σήμερα 11-3-2008 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό την Προεδρία του κ. Σωκράτη Κόκκαλη.
Κατά τη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο με γνώμονα την άμεση εγρήγορση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επίτευξη των αγνωστικών στόχων της ομάδας την τρέχουσα περίοδο:
· Ενέκρινε τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον Προπονητή κ. Λεμονή, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του.
· Αποφάσισε την ανάθεση καθηκόντων προπονητή στον κ. Σεγκούρα".

Πηγή: www.contra.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati