rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Ο Πάουλο Κάμπος αναλαμβάνει τον Ατρόμητο

Την εξής ανακοίνωση έκδοσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Ατρόμητος:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο προπονητή, Πάουλο Κάμπος, που θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2009. Βοηθός του Κάμπος αναλαμβάνει η παλιά δόξα του Ατρόμητου, Σταύρος Ηλιόπουλος".

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ατρόμητου, ο οποίος διαδέχεται τον Αργεντινό Γκιγιέρμο Όγιος. Ο Κάμπος ήταν προπονητής στην νεοφώτιστη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης από την περσινή σεζόν και αποχωρήσε από αυτήν πριν από λίγο καιρό. Κατάφερε να την ανεβάσει στα μεγάλα σαλόνια της Superleague και αυτή την στιγμή να αποτελεί μια, αν όχι και την μοναδική έκπληξη του πρωταθλήματος.

Και τώρα ας εκφράσω την άποψη μου :)
Ο Κάμπος πιστεύω θα βοηθήσει αρκετά τον Ατρόμητο (αν τον αφήσουνε μέχρι την επόμενη σεζόν να δουλέψει) γιατί ο τρόπος παιχνιδιού του είναι έξυπνος και αρκετά επιθετικός. Επίσης από ότι έχει δείξει και στον Αστέρα, ξέρει να διαλέγει σωστούς παίχτες για τις κατάλληλες θέσεις έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας ατομικά και ομαδικά να ανεβάζει την ομάδα στο μέγιστο της απόδοσης.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati