rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

"Χρυσός" ο Αντρέας 'Ιβανσιτς

Χρυσός τελικά αποδείχτηκε ο Αυστριακός διεθνής του Παναθηναϊκού. Ο Ivanschitz εδώ και καιρό έχει δελεάσει τους "Πράσινους" που θέλουν να τον κάνουνε δικό τους, αποκτώντας τον από την Σάλτσμπουργκ.
Όλα καλά φαίνονταν πως πήγαιναν για τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού. Μέχρι που εμφανίστηκαν στο παιχνίδι της απόκτησης κι άλλοι υποψήφιοι. Μεγάλοι υποψήφιοι με μεγάλες τσέπες, που νομίζω δεν θα μείνουν στα λίγα ποσά που θα πρόσφερε ο ΠΑΟ.

Τελευταία στο κυνήγι μπήκε η Μάτσεστερ Σίτυ. Η Manchester City αναφέρεται στις εφημερίδες της Αυστρίας ότι ενδιαφέρεται έντονα για τον Αντρέας. Μεσολαβητής για το θέμα αυτό υπήρξε ο Χανς Μπάκε, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Έρικσον και του πρότεινε τον παίκτη, μιας και ήξερε καλά τις δυνατότητες του. Άλλοι διεκδικητές που συμπληρώνουν τον κατάλογο είναι η Φούλαμ(Fulham), η Χέρτα(Hertha) και η Αϊντράχτ(Aintracht).

Οι δηλώσεις του Ίβανσιτς για όλα αυτά: "Το ποδοσφαιρικό μου μέλλον βρίσκεται στο εξωτερικό. Θέλω πολύ να αγωνιστώ σε ξένο πρωτάθλημα, επειδή έτσι αναπτύσσομαι αθλητικά".

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati