rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Οργισμένος ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ

Εγκλωβισμένοι στα αποδυτήρια για περισσότερες από δύο ώρες ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα.
Εξοργισμένοι φίλαθλοι του δικεφάλου, περισσότεροι από 2.000, βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και έβριζαν τους παίκτες και τον Φερνάντο Σάντος για την ήττα από την ομάδα της Τρίπολης.
"Είναι βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα" και "Είμαι ΠΑΟΚ δεν πάει άλλο, διώξε πια τον Πορτογάλο", ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούγονταν από τον κόσμο που δεν έδειχνε διατεθειμένος να αποχωρήσει αν δεν έβγαιναν έξω οι παίκτες.
Λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή του ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος ήταν αμίλητος και εμφανώς στενοχωρημένος για την κατάσταση της ομάδας του. Οι φίλαθλοι έπεσαν αμέσως πάνω του και του ζήτησαν να αλλάξει την κατάσταση και να διώξει από τον πάγκο τον Φερνάντο Σάντος.
Περίπου στις 21:15, οι παίκτες και ο Πορτογάλος προπονητής βγήκαν από τα αποδυτήρια και οι περίπου 600 φίλαθλοι που περίμεναν τους αποδοκίμασαν έντονα. Ουδείς από τους παίκτες ή τον Σάντος αντέδρασε και κατευθύνθηκαν αμίλητοι στα ΙΧ τους.
Λόγω της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί έξω από τα αποδυτήρια, η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης αποχώρησε από την πίσω πόρτα...Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ένας φίλαθλος που ήταν στην αίθουσα, φώναξε στον Σάντος να σηκωθεί να φύγει από τον ΠΑΟΚ. "No problem", ήταν η απάντηση του τεχνικού του δικεφάλου.

Πηγή: www.contra.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati