rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Το iPhone μεγαλώνει !

Το iPhone γίνεται μεγαλύτερο.
Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του νέου iPod touch, το οποίο διαθέτει διπλάσια χωρητικότητα, διπλασιάζοντας έτσι τον όγκο της μουσικής, των φωτογραφιών και των βίντεο που μπορούν οι χρήστες να έχουν μαζί τους όπου και αν βρίσκονται.
Το iPod touch διαθέτει τώρα χωρητικότητα 32GB αντί των €433,39, ακολουθεί το μοντέλο με χωρητικότητα 16GB αντί των €370,56 και με χωρητικότητα 8GB αντί των €277,83. "Για μερικούς χρήστες, η μνήμη δεν είναι ποτέ αρκετή", είπε ο Greg Joswiak, αντιπρόεδρος του παγκοσμίου iPod Product Marketing. "Τώρα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερη μουσική, φωτογραφίες και βίντεο στη καλύτερη φορητή συσκευή Wi-Fi στο κόσμο".
Το iPod touch διαθέτει ένα επαναστατικό περιβάλλον πολλαπλής αφής και πρωτοποριακό λογισμικό που δίνει την ικανότητα στους χρήστες να βρίσκουν και να απολαμβάνουν τη μουσική, τα βίντεο, τις φωτογραφίες και πολλά περισσότερα με ένα απλό άγγιγμα. Όλα τα μοντέλα του iPod touch περιλαμβάνουν τελευταίας τεχνολογίας αναβαθμίσεις λογισμικού που ανακοινώθηκαν το προηγούμενο μήνα, συμπεραλαμβανομένης της δυνατότητας να βρίσκει ο χρήστης αυτόματα την τοποθεσία του χρησιμοποιώντας τη νέα εφαρμογή «Χάρτες», να δημιουργεί Web Clips για τα αγαπημένα του websites, να διαμορφώνει την Οθόνη Αφετηρίας και να δει ταινίες μέσω του iTunes.
Το νέο iPod touch διαθέτει τον πιο προηγμένο φορητό web browser Safari και άλλες εντυπωσιακές εφαρμογές όπως το Mail, Χάρτες, Μετοχές, Καιρός και Σημειώσεις.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati