rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Εύκολα Χρήματα στο ίντερνετ ;

Υπάρχουν εύκολα χρήματα στο internet; Δεν το νομίζω. Ότι και να κάνεις το χρήμα σχεδόν ποτέ δεν έρχεται τόσο εύκολα.
Βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό έχουν εξαπλωθεί πάρα πολύ αρκετές διαδικτυακές εταιρείες marketing. Προσπαθούν να αποπλανήσουν και να ξεγελάσουν λέγωντας ωραία λογάκια που οποιοσδήποτε θα ήθελε να ακούσει. Έχουν κατακλύσει τον χώρο με διαφήμισεις τύπου: 'Ζητούνται συνεργάτες', 'Εισόδημα από το σπίτι', 'Δούλεψε από το σπίτι', 'Εύκολα χρήματα', 'Χρειάζεσαι έξτρα εισόδημα' και πολλά άλλα.
Επειδή και εγώ σε κάποια φάση παρολίγον να την πατήσω, θα ήθελα να σας πω 2 πραγματάκια τα οποία παρατήρησα:

1ο. Για να ξεκίνησεις πρέπει καταρχάς να αγοράσεις ένα πακέτο το οποίο σε βοηθά να ξεκινήσεις. Οι τιμές ποικίλουν από 70-120 ευρώ. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να αυξάνουν περισσότερο.
2ο. Για να αρχίσεις να βγάζεις λεφτά πρέπει να φτιάξεις μια αρκετά μεγάλη αλυσίδα ατόμων, τα οποία άτομα θα πρέπει να φτιάξουν κι αυτά την δική τους αλυσίδα και να βγάζουν λεφτά, για να μπορέσεις και 'συ να αρχίσεις να παίρνεις λεφτά.
3ο. Πρέπει να καταφέρεις να κάνεις αρκετές πωλήσεις ώστε να σου αποφέρουν τα επιθυμητά ποσά. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, πωλήσεις χωρίς διαφήμιση δεν γίνονται. Και διαφήμιση χωρίς πληρωμή επίσης δεν γίνεται.

Καταλήγω λοιπόν στο εξής: Για να μπορέσεις να πάρεις κάποια λεφτά από τέτοιου είδους 'εταιρείες' χρειάζεται μπόλικο χρόνο και μπόλικα λεφτά. Και αρκετή δόση τύχης θα έλεγα.
Το πόσο εύκολα είναι τα χρήματα από αυτές τις απασχολήσεις λοιπόν, μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας...

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

2 σχόλια:

pkrimpis είπε...

Όντως βλέπω πόσο όμορφα τα παρουσιάζουν και λέω δε μπορεί κάποιο λάκο έχει η φάβα. Γενικώς όπου ακούσεις πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Στη ζωή σου κανένας δε θα σου χαρίσει λεφτά. Πλούτος χωρίς μόχθο δεν υπάρχει.
Ακόμα και οι απατεώνες δίνουν αγώνα για να κερδίσουν λεφτά εύκολα. Ότι θες να πάρεις θα το κερδίσεις μόνο με το σπαθί σου, ακόμα και αν είσαι απατεώνας που λέει ο λόγος.

...congeo είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε anisixos3. Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο. Μακάρι να ήταν όλα τόσο ρόδινα. Τότε θα ήμασταν όλοι εκατομμυριούχοι...