rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

200.000.000 μέλη στο Facebook!


Το Facebook αποτελεί εδώ και καιρό το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και το εντυπωσιακό νούμερο των 200 εκατομμυρίων μελών που ανακοινώνει σήμερα ο Mark Zuckerberg.

Το Facebook ξεκίνησε το 2004 και απο τότε σημειώνει εντυπωσιακή αύξηση των μελών του σε όλο τον πλανήτη. Πριν απο λίγο καιρό ξεπέρασε το MySpace κατακτώντας την πρώτη θέση στα sites του social networking με τα περισσότερα μέλη παγκοσμίως.

Με αφορμή την συμπλήρωση 200 εκατομμυρίων μελών ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε την δημιουργία ενός χώρου (space) οπού ο καθένας θα μπορεί να αναφέρει το πως τον βοήθησε το Facebook στο να αποκτήσει νέους φίλους, να βρει τους παλιούς ή να προσφέρει σε μία κοινότητα μελών με κοινό στόχο ή ενδιαφέροντα.

Τέλος, αναφέρει και το μαγαζί δώρων που υπάρχει μέσα στο Facebook (http://www.facebook.com/giftshop.php) και προσφέρει προϊόντα απο 16 φιλανθρωπικούς οργανισμούς, ενισχύοντας έτσι τα έσοδα τους αφού το 90 με 95% του ποσού καταλήγει στον ίδιο τον οργανισμό. (το υπόλοιπο πάει στα διαχειριστικά έξοδα της συναλλαγής.)

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati