rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Ο Γιατρός των iPhone ...


Αυτοαποκαλείται ως ο ''γιατρός των iPhone'' και η δημιουργία του οφείλεται στην μανία του κόσμου με τα iPhone τους.

Ο Rob Jacobs, 27 ετών, άρχισε να πουλά iPhones στο eBay αφού διατέθηκαν για πώληση στις ΗΠΑ. Κάποια στιγμή οι αγοραστές του άρχισαν να του ζητάνε επισκευές και έτσι βρήκε την ευκαιρία να τους ικανοποιήσει και αυτούς, αλλά και την τσέπη του;) Πριν από εννιά μήνες έστησε ένα ειδικευμένο συνεργείο επισκευής iPhone σε ένα μικρό γραφείο στο Chatswood.

Αυτό που άρχισε ως τρόπος για ένα έξτρα εισόδημα, εξελίχθηκε σε μια πλήρους απασχόλησης εργασία. Μέσα σ' αυτό το διάστημα έχει ήδη ''γιατρέψει'' 670 ''ασθενείς''!!!

Ο Jacobs επισήμανε ότι Αυστραλοί κόλλησαν με τα iPhones τους. "Δεν μπορούν να αντέξουν χωρίς αυτά για περισσότερο από πέντε λεπτά. Είναι πραγματικά ανεξέλεγκτο" είπε.

"Δέχομαι τηλεφωνήματα ακόμα και μετά τις 10 τη νύχτα. Υπάρχουν ανθρώποι που προέρχονται από το Νιουκάσλ και με περιμένουν έξω από το σπίτι στις 6:30 το πρωί. Οι άνθρωποι εμφανίζονται στην πόρτα και κλαίνε, λέγοντας 'Παρακαλώ φτιάξτε το iPhone μου'. Είμαστε εξαρτημένοι"

Το Νο 1 τηλέφωνο στο κόσμο αυτή τη στιγμή, έχει αρρωστήσει κυριολεκτικά πολύ κόσμο...

Προσωπικά, μπορώ άνετα να πιστέψω τα όσα λέει ο κύριος αυτός, εκπλήσσομαι όμως που βλέπω πόσο εύκολα τον κάνουν θεό τους...

Ρίξτο στο Facebook σου!

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πόσο μπορεί να αρρωστήσει ο κόσμος; συμφωνώ απόλυτα φίλε!