rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Να σας γνωρίσω την ρομπότ-σύζυγο μου ...



Το όνομα της είναι Aiko.

Μπορεί να κάνει τα πάντα, ακόμη και να διαβάσει χάρτες! Είναι πάντα πρόθυμη να καθαρίσει το σπίτι του 'συζύγου'΄(δημιουργού) της, να τον βοηθήσει με τα λογιστικά του ή να του προσφέρει ένα ποτό την ώρα που δουλεύει...

Ο Le Trung από το Οντάριο του Καναδά, χρειάστηκε 2 χρόνια και 20 χιλιάδες ευρώ περίπου για να ολοκληρώσει την Aiko που πρόκειται για ένα ρομπότ εμπνευσμένο από το C3PO των ταινιών Star Wars.

Η μέρα του 'ζευγαριού' ξεκινά με την Aiko να του διαβάζει τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες. Συχνά πάνε βόλτα με το αμάξι στην εξοχή και πάντα τρώνε μαζί έστω και αν η Aiko δεν έχει ποτέ όρεξη :)

Το ρομπότ, όπως λέει ο κατασκευαστής, μπορεί να προγραμματιστεί έτσι ώστε να συμπεριφέρεται σαν να έχει οργασμό! Αντιδρά στα αγγίγματα και τα χάδια, μπορεί να αναγνωρίσει πρόσωπα και να πει 13.000 διαφορετικές προτάσεις!

Όταν ο κόσμος βλέπει την Aiko ξαφνιάζεται. Οι γυναίκες συνήθως προσπαθούν να της μιλήσουν ενώ οι άντρες περισσότερο να την αγγίξουν. Κάποιοι που επιχειρούν να το κάνουν σε απαγορευμένα σημεία, εισπράττουν ένα γερό χαστούκι!

Άντε, να μας ζήσουν και καλούς 'απογόνους'...

Δείτε σχετικά βίντεο στο youtube.


Ρίξτο στο Facebook σου!

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

2 σχόλια:

Σουζάνα Xατζηνικολάου είπε...

Καλούς απογόνους όντως. Ελπίζω ο τύπος να έχει τουλάχιστον φίλους που να μπορούν να τον βοηθήσουν λίγο. Είναι λυπητερό.

...congeo είπε...

θα κάνει παρέα μάλλον με τις φίλες της Aiko :)