rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Τι δώρο να σου κάνω τα Χριστούγεννα ???


Ψάχνουμε, ψάχνουμε και ξαναψάχνουμε κι όσο ψάχνουμε τόσο χανόμαστε. Χάνουμε χρόνο αλλά και χρήμα (άσκοπο πολλές φορές). Για φέτος λοιπόν μην ψάχνεστε άλλο και μετρήστε καλά, όσο πιο λίγα χρήματα μπορείτε να κρατήσετε στην παλάμη σας. Οι εποχές άλλωστε δεν σηκώνουν σπατάλες. Το ίδιο και τα μαγαζιά της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας. Αν λοιπόν έχει ξεμείνει κανένα μαγαζάκι στην γειτονιά σας, που ακόμα δεν έχει πέσει θύμα των βανδαλιστών, μπείτε μέσα και ψάξτε το χριστουγεννιάτικο δωράκι για τους αγαπημένους σας. Εναλλακτικα μπορείτε να βρείτε το εν λόγω δωράκι και στο διαδίκτυο ή ακόμα και με ένα τηλεφώνημα.

Για τον άνδρα της ζωής σας λοιπόν κορίτσια, μην κουρέζεστε άλλο,και για αυτή την χρονιά αφήστε στην άκρη λούτρινα τις καρδούλες και τους πονηρούς Άγιους Βασίληδες. Όπως και τα πουκαμισάκια, πουλοβεράκια, ζακετάκια και γενικά όλα τα υποκοριστικά. Όλα τα do you love me yes I love you. Για αλλαγή φέτος χαρίστε του μια ολόκληρη μέρα για paintball με τους φίλους του (ξέρετε εκείνο το παιχνίδι τύπου Ράμπο που φοράμε τις στολές και γινόμαστε κατακίτρινοι με τα όπλα των αντιπάλων). Σίγουρα μπορείτε να βρείτε ένα τέτοιο παιχνιδάκι απλά και μόνο με ένα τηλέφωνο σε έναν πολυχώρο ή ακόμα και αν δεν γνωρίζετε μπορείτε να κάνετε ενα μίνι search στο διαδίκτυο. Μια χαρά θα βολευτεί ο φίλος σας και οι φίλοι του φίλου σας εξίσου. Η τιμή απο μια μίνι έρευνα είναι αρκετά προσιτή. Ενναλακτικά βέβαια μπορείς να του χαρίσεις ένα gadget οτιδήποτε αν ο δικός σου είναι gadgetakias ή αν είναι κολλημένος με το Playstation ή το Wii της Nintendo, ένα παιχνιδάκι θα ήταν ότι πρέπει. Προσοχή όχι το Pro 2009 γιατί θυμάσαι τις επιπτώσεις ή φροντίζουν να στις θυμίζουν και οι Locomondo στην καλύτερη!

Για την γυναίκα τη ζωής σας αντίστοιχα έσεις οι άντρες προσοχή!!!!! Φύγαν πια οι εποχές που οι γυναίκες πέφταν με τα κοσμήματα τα λουλούδια και τις αγάπες. Εκτός και αν σκέφτεσαι να της κάνεις πρόταση γάμου. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Εγώ μαζί σου! Κι άσε να λένε οι φίλοι σου. Για φέτος λοιπόν κλείσε της ένα ραντεβού να κάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ η γυναίκα, έτσι γιατί μπορεί και να δουλεύει μέχρι παραμονή Xριστουγέννων ή ακόμα θα μπορούσες να της κλείσεις ένα μανικιούρ εορταστικό ή και μια περιποίηση σώματος. Α!!!! τώρα που το σκέφτομαι και ένα σετάκι περιποίησης σώματος θα ταν ότι πρέπει. Άσε που θα το χαίρεσαι κι εσύ μετά.

Καλά χριστούγεννα λοιπόν και μην φοβάστε να τολμήσετε στα καινούρια!!!! Άλλωστε αν δείτε οτι δεν έπιασε, υπάρχουν πάντα τα επόμενα Χριστούγεννα!!!!


Ρίξτο στο Facebook σου!

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati