rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Μια ανάσα από την πρόκριση ο ΠΑΟ !!!

Ίντερ-Παναθηναϊκός 0-1
Χρυσή νίκη του Παναθηναϊκού επί της πανίσχυρης Ίντερ στο Μιλάνο με γκολ του Σαριέγκι στο 69ο λεπτό του αγώνα, σκοράροντας από κοντινή απόσταση μετά από την απόκρουση του Σέζαρ στην κεφαλιά του Γκούμα.

Οι πράσινοι έδειξαν χαρακτήρα και πήραν αυτό που ζητούσαν. Να μην φύγουν δηλαδή από την Ιταλία χωρίς βαθμό.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε κατοχή, εξαιτίας της επιθυμίας και των δύο ομάδων να κρατήσουν το κέντρο τους όσο καλύτερα μπορούσαν. Πιο πολλές φάσεις και πίεση άσκησαν βέβαια οι "νερατζούρι", όμως δεν ήρθε πότε γι' αυτούς το γκολ.

Οι πράσινοι από την άλλη, έπαιξαν μυαλωμένα, προσπάθησαν να κρατήσουν μπάλα και τα κατάφεραν και πρέσαραν σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού ψηλά, μη αφήνοντας έτσι την Ίντερ να δημιουργήσει το παιχνίδι όπως το ήθελε.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει σε πλεονεκτική θέση τον Παναθηναϊκό για πρόκριση στην επόμενη φάση. Το μόνο που απομένει είναι να πάρει τον υπερπολύτιμο βαθμό στο επόμενο ματς με την Ανόρθωση στο Ο.Α.Κ.Α, η οποία έφερε ισοπαλία 2-2 στη Κύπρο με την Βέρντερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη του αγώνα ο Πορτογάλος προπονητής της Ίντερ, Ζοσέ Μουρίνιο, παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο και συγχάρηκε τον πρώην συνεργάτη του Τεν Κάτε, άλλα και ένα-ένα όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati