rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Ο Κούγιας χτύπησε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ο ΠΑΣ Γιάννενα αντιμετώπιζε το Πανθρακικό και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ήταν η νίκη του ΠΑΣ με 1-0, σκοράροντας στο 82' ο Σολάκης.

Αυτό που έμεινε από το παιχνίδι όμως δεν είναι η νίκη του "'Αγιαξ της ηπείρου", αλλά τα επεισόδια που έλαβαν μέρος κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος του.
Όλα άρχισαν στο 84ο λεπτό όταν ο Κιάσσος του Πανθρακικού, σε μια διεκδίκηση της μπάλας, κλώτσησε στο στήθος τον Κατερίνη του ΠΑΣ. Αμέσως έτρεξε ο Σουάνης του Πανθρακικού και κτύπησε τον Σουάνη. Τότε είναι που άναψαν και τα αίματα, με αποτέλεσμα οι δύο πάγκοι να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το παιχνίδι διακόπηκε για 5 λεπτά μέχρι να επέλθει η τάξη. Κιάσσος και Σουάνης αποβλήθηκαν, όμως οι οπαδοί του ΠΑΣ θεώρησαν άδικη την αποβολή του Κιάσσου και αποδοκίμασαν έντονα τον διαιτητή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά το σφύριγμα του διαιτητή και ενώ παίκτες και παράγοντες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον παίκτη του Πανθρακικού. Καθώς οι αστυνομικοί προσπαθήσαν να χωρίσουν τους δύο και ενώ τραβούσαν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ, ο κ. Κούγιας υπέστη εξάρθρωση ώμου, όπως διαγνώστηκε από το νοσοκομείο και θα πρέπει να φοράει νάρθηκα για 2 μήνες.

Ο Σολάκης, σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννενα, δήλωσε: "Τα επεισόδια τα δημιούργησε ο κ. Βασιλακάκης. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος όμως. Από το πάθος του μπήκε στο γήπεδο".

Από πλευράς Πανθρακικού ο Κώστας Χαραλάμπους είπε: "Μπορούσαμε να κερδίσουμε όμως δεν μας άφησαν κάποιοι κύριοι. Διαβάσαμε ότι στα Γιάννενα μιλάει ο νόμος των "Ζωσιμάδων". Ο ΠΑΣ αξίζει να είναι στην Α’ εθνική και δεν χρειάζεται να κάνει τέτοια πράγματα. Εμείς δεν τα παρατάμε. Είμαστε δυνατοί και θα μιλάει από δω και πέρα και ο νόμος της Κομοτηνής".

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati