rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Bayern Munich - Getafe ( 1-1 )

Η Μπάγερν μέτα από το αποτέλεσμα στο Allianz Arena είναι σίγουρο ότι θα έχει δύσκολο έργο στην Μαδρίτη κόντρα στην Χετάφε.
Οι Γερμανοί στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κυριαρχία. Αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, το γκολ του Τόνι στο 26' με κεφαλιά στην γωνιά της εστίας των Ισπανών. Προς το τέλος του α' ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν μια δυο καλές φάσεις που δεν ανησύχησαν και πολύ τον Καν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χετάφε μπήκε δυνατά. Αν εξαιρέσουμε την αργοπορία στην εκτέλεση των Τόνι και Ριμπερί στο 70' και 71' αντίστοιχα, οι Ισπανοί είχαν την κυριαρχία. Απείλησαν σε πολλές περιπτώσεις τους Γερμανούς με αποκορύφωμα το δοκάρι από την κεφαλιά του Μανού στο 83'. Η δικαίωση για την Χετάφε (που κατά την γνώμη μου το άξιζε και με το παραπάνω το γκολ) ήρθε στο 90', που μετά από μια φάση διαρκείας στην άμυνα της Μπάγερν, με ωραίο κοντρόλ ο Μανού μπήκε σφήνα στην άμυνα των "βαυαρών" και με ένα εκπληκτικό τελείωμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Αρκετό ενδιαφέρον αναμένεται να έχει ο επαναληπτικός στην Μαδρίτη, με την Μπάγερν να καίγεται για το εκτός έδρας γκολ και την Χετάφε να αισιοδοξεί για την πρόκριση.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati