rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Εκτός ο Totti με Manchester

Αποδείχθηκε μεγάλο τελικά το ρίσκο που πήρε ο Τότι να αγωνισθεί στο χθεσινό παιχνίδι με την Cagliari(Κάλιαρι). Ο διεθνής μέσος δεν ήταν 100% έτοιμος για να μπει στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, πάρθηκε η απόφαση να μπει στην ενδεκάδα της Roma(Ρόμα) και το αποτέλεσμα ήταν ένας τραυματισμός ακόμη.

Το λυπηρό για τον ίδιο, για τους "Τζαλορόσι", ακόμη και για εμάς τους θεατές είναι ότι μ' αυτό τον τρόπο θα χάσει οριστικά το παιχνίδι κόντρα στην Manchester(Μάντσεστερ) που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη στο Olympico(Ολύμπικο), για το θεσμό του Champions League.

Ας σημειωθεί ότι η Roma(Ρόμα) είναι η μόνη Ιταλική ομάδα αυτή την στιγμή στα προημιτελικά του θεσμού. Και φυσικά θα είναι μεγάλο πλήγμα για αυτήν.
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
"Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, ο Τότι παραπονέθηκε για πόνο στον αριστερό μηρό. Το πρωί της Κυριακής, 30 Μαρτίου, ο Τότι υποβλήθηκε σε ιατρικά τεστ που έδειξαν μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό μηρό. Ο παίκτης θα πρέπει να ξεκουραστεί για κάποιο χρονικό διάστημα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου μέσα στις επόμενες ημέρες"

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati