rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Στον αθλητικό δικαστή ο Λυμπερόπουλος

Στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Δεμιτζόγλου βρέθηκε την Τρίτη ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Αιτία αποτέλεσε η δήλωση του επιθετικού της ΑΕΚ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο (2-3), ότι ο επόπτης Ουζούνογλου του είπε πως είδε το πέναλτι που έγινε στον Ριβάλντο, αλλά δεν δούλευε το σχετικό κουμπί ειδοποίησης που υπάρχει στο σημαιάκι του.
Συγκεκριμένα ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων", όπως είχε δηλώσει ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης πλησίασε στο ημίχρονο τον Ουζούνογλου και τον ρώτησε για τη φάση της ανατροπής του Ριβάλντο: «Γιατί δεν σήκωσες τη σημαία σου; Ήταν ένα πεντακάθαρο πέναλτι» για να πάρει την εξής απάντηση: «Πάτησα το κουμπί, αλλά ήταν χαλασμένο το μηχάνημα και δεν με άκουσε ο διαιτητής».

Η δήλωση-αποκάλυψη του Νίκου Λυμπερόπουλου προκάλεσε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα ο οποίος από την επομένη του ματς ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση για να ερευνήσει αν ήταν αλήθεια τα όσα ισχυρίστηκε ο Μεσσήνιος φορ.

Έτσι λοιπόν σήμερα ο "Λύμπε" επιβεβαίωσε τον παραπάνω διάλογο και τώρα σειρά παίρνει τόσο ο διαιτητής του αγώνα Φωτιάδης και ο επόπτης Ουζούνογλου.

Πηγή: insports.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati