rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Πρόκριση του Άρη στα ημιτελικά

Επικρατώντας με 1-0 της SKODA Ξάνθης, με γκόλ του Γιάχιτς στο 72', η ομάδα του Άρη απέκλεισε την ακριτική ομάδα από το θεσμό του Κυπέλλου. Μ' αυτό τον τρόπο η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς κατάφερε να πάρει το εισητήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.
Στο πρώτο μέρος την υπεροχή είχαν οι Θεσσαλονικείς, χάνοντας αρκετές ευκαιρείες. Η ομάδα της Ξάνθης απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Διγκόζη να χάνει από κοντά την ευκαιρία να σκοράρει μετά από σέντρα του Ραντζίσκι και τον ίδιο παίκτη να κάνει ένα μακρινό σουτ καταλήγωντας άουτ.
Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη μπήκε δυνατά χάνωντας και μια χρυσή ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ όταν ο Τόμιτς μπροστά από την εστία του Χαλκιά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. Μετά το 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου οι ''Ακρίτες'' κλείστηκαν πίσω από το κέντρο του γηπέδου με αποτέλεσμα ο Άρης να πολιορκεί την άμυνα της Ξάνθης. Τελικά στο 72' κατάφερε αυτό που ζητούσε σκοράροντας με τον Γιάχιτς. Το παιχνίδι από το γκολ και μετά κύλησε χωρίς να υπάρχει κάτι αξιόλογο από καμία πλευρά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 88'-89' σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και παραγόντων της Ξάνθης. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι παίκτες της Ξάνθης δεν έβγαλαν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου ενώ βρισκόταν στο έδαφος ο Νεμπεγλέρας. Τιμωρήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο Παπαδόπουλος από πλευράς Άρη και ο Μαλαδένης (προπονητής τερματοφυλάκων) από πλευράς Ξάνθης.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati