rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Σε δημοπρασία η ζωή του !

Την ίδια του τη ζωή βγάζει σε δημοπρασία, μέσω του eBay, ένας άνδρας στην Αυστραλία: Το σπίτι του, την επαγγελματική του θέση, τα ρούχα του, ακόμη και τους φίλους του, μετά τη διάλυση του γάμου του και με την αιτιολογία ότι θέλει να ξεκινήσει μια νέα ζωή.
''Ηρθε η ώρα να προχωρήσω. Να κάνω μια νέα αρχή. Θέλω να δω αυτή η κίνηση πού θα με βγάλει'', δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας ο 44χρονος Ian Usher από το Perth. Ο Usher δήλωσε επίσης ότι η τιμή πώλησης του...''πακέτου'' που προσφέρει κυμαίνεται στα 385.000 δολάρια.

''Γεια σας. Ονομάζομαι Ian Usher και έχω περάσει πολλά. Δεν θέλω τίποτα απ' όλα αυτά πλέον. Μπορείτε να τα αποκτήσετε εάν επιθυμείτε μέσω του www.alife4sale.com, το οποίο συνδέεται με το eBay που ανέλαβε το θέμα'', αναφέρει ο Αυστραλός.

Η δημοπρασία της...ζωής του Usher ξεκινά στις 22 Ιουνίου και εκτός από τα προαναφερθέντα, περιλαμβάνει το αυτοκίνητό του, τη μοτοσικλέτα του, το jet ski του, το ιδιωτικό του spa, καθώς και τις συστάσεις του αγοραστή προς τους φίλους που είχε μέχρι σήμερα. "Όταν όλο αυτό τελειώσει, θα πάω στην πόρτα του σπιτιού, θα πάρω το πορτοφόλι μου, το διαβατήριό μου και θα ξεκινήσω μια καινούρια ζωή'', δήλωσε ο Usher, ο οποίος πρόσθεσε ότι η πρώην σύζυγός του - με την οποία πέρασε έξι χρόνια - είναι ενήμερη για τη δημοπρασία. Αλλά δεν το σχολίασε...
Πηγή: www.cosmos.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati