rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Εξαγοράστηκε το 70% του Πρώτου Θέματος

Στα χέρια της Πήγασος Εκδοτική περνάει το μεγαλύτερο ποσοστό της εφημερίδας Το Πρώτο Θέμα. Όπως έγινε γνωστό η εταιρεία του κ. Μπόμπολα απέκτησε τις μετοχές του Μ. Τριανταφυλλόπουλου που αναλογούν στο 40% και υπέγραψε προσύμφωνο με τους κ.κ. Αναστασιάδη και Καραμήτσο για το 30%.
Η Πήγασος Εκδοτική σε ανακοίνωση της τονίζει ότι «στις 14 Μαρτίου 2008 υπεγράφη συμφωνητικό πώλησης μετοχών, δυνάμει του οποίου η Εταιρία προέβη στην αγορά από τον κ. Ευθύμιο Τριανταφυλλόπουλο του Κωνσταντίνου, διακοσίων σαράντα (240) ονομαστικών μετοχών της ΑΕ υπό την επωνυμία 'Αναπτυξιακή ΑΕ ΜΜΕ' που αντιστοιχούν σε ποσοστό 40% του συνολικού ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής, αντί συνολικού τιμήματος 7.380.000 ευρώ».
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «υπεγράφη επίσης προσύμφωνο πώλησης μετοχών, δυνάμει του οποίου η Πήγασος ΑΕ προσυμφώνησε στην αγορά από τον Θέμο Αναστασιάδη, 120 ονομαστικών μετοχών της εφημερίδας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 20% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, έναντι 3.600.000,00 ευρώ και από τον Αναστάσιο Καραμήτσο 60 ονομαστικών μετοχών, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 10% αντί συνολικού τιμήματος 1.800.000 ευρώ».
«Υπό την αίρεση της παροχής εγκρίσεως εκ της αρμοδίας Αρχής κατά Ν. 703/1977, το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της «Πήγασος ΑΕ» στην εταιρεία στην οποία ανήκει η κυριακάτικη εφημερίδα Πρώτο Θέμα θα ανέλθει σε 70%» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: www.cosmos.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

1 σχόλια:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Νοικιαζόμενους υπαλλήλους βλέπω, ασφαλιστικό εργοδοτών βλέπω, υπογεννητικότητα ,ακρίβεια και έλλειψη δικαιοσύνης βλέπω, πληρωμένες πένες βλέπω, αναγνώστες DVD ΒΛΈΠΩ είμαστε στο 10ο χρόνο πολιορκίας της Τροίας της αυτοδυναμίας χρειαζόμαστε επί σκηνής να δούμε και Δούρειους Ιππους , κάτι κατασκευές τσίλικες που τις περνάμε για έκφραση λόγου και “θυσία” στους θεούς…σας.