rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Ρεκόρ Guinness για Claudia Schiffer

Περίοπτη θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness κατέλαβε το διάσημο μοντέλο Claudia Schiffer, αφού έχει φωτογραφηθεί για περισσότερα από 900 εξώφυλλα περιοδικών σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στα 38 της σήμερα, η Schiffer ήταν και εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Γεννήθηκε στη Γερμανία και ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά το 1987. Μόλις λίγες εβδομάδες αφ' ότου φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού ELLE, ο οίκος Chanel της ζήτησε συνεργασία. Έκτοτε εργάστηκε για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, ενώ τα ποσά που ακούγονταν ότι εισέπραττε για τις συνεργασίες της, ιδίως τη δεκαετία του '90, ήσαν αμύθητα. Μέχρι σήμερα, κανένα άλλο μοντέλο δεν έχει κάνει 900 εξώφυλλα παγκοσμίως.
Ο αρραβώνας της με τον μάγο David Copperfield διήρκεσε 6 χρόνια. Από τη στιγμή του χωρισμού τους κι έπειτα ακολούθησαν πολλές σχέσεις στην προσωπική της ζωή. Στις 25 Μαϊου 2002 παντρεύτηκε τον κινηματογραφικό παραγωγό Matthew Vaughn. Σήμερα, οι Schiffer και Vaughn έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και ζουν μόνιμα στο Λονδίνο.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati