rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Νεκρός ο Heath Ledger


Νεκρός βρέθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο του Μανχάταν την Τρίτη ο ηθοποιός Heath Ledger. Ο Αυστραλός 28χρονος ηθοποιός βρέθηκε γυμνός στο κρεβάτι του με υπνωτικά χάπια δίπλα του. Δεν είναι ξεκάθαρο το αν αυτοκτόνησε.

Το πτώμα του βρέθηκε από μια καθαρίστρια που πήγε να τον ειδοποιήσει ότι είχε έρθει ο μασέρ του. Πλήθος φωτογράφων μαζεύτηκε εξω από το κτίριο ενώ το πτώμα του Ledger ήταν ακόμα στο διαμέρισμα.

Ενώ δεν ήταν από τα πιο λαμπερά ονόματα, o Ledger, ήταν ένας σεβαστός, βραβευμένος ηθοποιός που φημιζόταν για την προσεκτική επιλογή των ρόλων του. Προτάθηκε για όσκαρ για τον ρόλο του ομοφυλόφιλου cowboy στο "Brokeback Mountain" όπου και είχε γνωριστεί με την μετέπειτα συμβία του και μητέρα της κόρης του, Matilda, Michelle Williams με την οποία χώρισαν πέρυσι.

Ο Heath Ledger εμφανίστηκε πρόσφατα στην ταινία "I'm Not There", στην οποία ενσάρκωνε τον Bob Dylan όπως και η Cate Blanchett, η οποία για αυτήν της την ερμηνεία είναι υποψήφια για όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου.

Φέτος ο Ledger ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα της ταινίας "The Dark Knight", συνέχειας του "Batman Begins", στην οποία ενσάρκωνε τον γνωστό χαρακτήρα Joker. Έχει πρωταγωνιστήσει επίσης στις ταινίες "A Knight's Tale", "The Patriot" δίπλα στον Mel Gibson, στο "Monster's Ball" ως ο γυιος του Billy Bob Thornton. Έπαιξε επίσης και έναν ηρωινομανή στο αυστραλιανό "Candy".

Ο γεννημένος το 1979 στο Περθ της Αυστραλίας ηθοποιός, είχε σχέσεις πριν την Williams με τις ηθοποιούς Heather Graham και Naomi Watts.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati