rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Τον έκοψε και τράβηξε και το καζανάκι .......


Μια 52χρονη που ζούσε με την οικογένειά της στο Ντίσελντορφ απέδειξε ότι το μίσος δεν έχει τέλος. Η γυναίκα όχι μόνο προέβη σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα αλλά είχε και την ψυχραιμία να εξαφανίσει το πτώμα με τον πλέον ανατριχιαστικό τρόπο.
Θέλοντας να θέσει τέλος στον αποτυχημένο γάμο της, η 52χρονη έκοψε τον 58χρονο σύζυγό της σε κομματάκια, τα πέταξε στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι για να εξαφανίσει κάθε ίχνος.
«Δεν θα τον βρείτε, τον έριξα στην τουαλέτα και τράβηξα το καζανάκι» είπε η ίδια στα παιδιά της, τα οποία πριν τα Χριστούγεννα είχαν δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνιση του πατέρα τους.
Είχαν καταθέσει επίσης ότι ο γάμος των γονιών τους ήταν γεμάτος μίσος και ότι η μητέρα είχε ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν να θανατώσει τον πατέρα τους με δηλητήριο.
Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει ακόμα τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε ο 58χρονος ταξιτζής. Οι Αρχές βρήκαν τα μεγαλύτερα κομμάτια του άνδρα σε ένα κάδο απορριμμάτων, ενώ στην τουαλέτα βρέθηκαν ίχνη αίματος.
Μετά τη δολοφονία η δράστης διέφυγε στα Σκόπια και οι γερμανικές αρχές έχουν αρχίσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη της.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

1 σχόλια:

Katerina είπε...

roudi olo tetoia makavria grafeis.fovamai.den xanapao moni mou toualeta na to xereis.