rss
twitter
    Ακολουθήστε με στο Twitter :)

Φωτιά στην κορυφή !

Φωτιά έχει πάρει η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος Syperleague.

Φωτιά που κατάφερε να βάλει η ΑΕΚ κάνοντας περίπατο στο ΟΑΚΑ και συντρίβοντας τον Ολυμπιακό με 4-0. Η ΑΕΚ είχε φανταστική απόδοση και πήρε επάξια την μεγάλη αυτή νίκη. Από την άλλη ο Ολυμπιακός το μόνο που κατάφερε σήμερα στο γήπεδο ήταν να περιοριστεί μόνο στα 4 τέρματα...

Στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-1 τον Πανιώνιο. Το παιχνίδι στα περισσότερα διαστήματα ήταν μέτριο και το μοναδικό αξιοσημείωτο στον αγώνα ήταν τα τέσσερα πέναλτυ που δόθηκαν. Δύο για την κάθε ομάδα, ευστοχώντας σε όλα ο ΠΑΟ και μόνο σε ένα η ομάδα του Πανιωνίου.

Με αυτά τα δεδομένα τώρα στην 1η(πρώτη) θέση παραμένει ο Ολυμπιακός με 61 βαθμούς, ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 60 και η ΑΕΚ με 59.

Απομένει λοιπόν να περιμένουμε ακόμη 3(τρεις) αγωνιστικές, οι οποίες σίγουρα θα είναι συναρπαστικές για να δούμε ποιος θα καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Εκτός ο Totti με Manchester

Αποδείχθηκε μεγάλο τελικά το ρίσκο που πήρε ο Τότι να αγωνισθεί στο χθεσινό παιχνίδι με την Cagliari(Κάλιαρι). Ο διεθνής μέσος δεν ήταν 100% έτοιμος για να μπει στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, πάρθηκε η απόφαση να μπει στην ενδεκάδα της Roma(Ρόμα) και το αποτέλεσμα ήταν ένας τραυματισμός ακόμη.

Το λυπηρό για τον ίδιο, για τους "Τζαλορόσι", ακόμη και για εμάς τους θεατές είναι ότι μ' αυτό τον τρόπο θα χάσει οριστικά το παιχνίδι κόντρα στην Manchester(Μάντσεστερ) που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη στο Olympico(Ολύμπικο), για το θεσμό του Champions League.

Ας σημειωθεί ότι η Roma(Ρόμα) είναι η μόνη Ιταλική ομάδα αυτή την στιγμή στα προημιτελικά του θεσμού. Και φυσικά θα είναι μεγάλο πλήγμα για αυτήν.
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
"Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, ο Τότι παραπονέθηκε για πόνο στον αριστερό μηρό. Το πρωί της Κυριακής, 30 Μαρτίου, ο Τότι υποβλήθηκε σε ιατρικά τεστ που έδειξαν μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό μηρό. Ο παίκτης θα πρέπει να ξεκουραστεί για κάποιο χρονικό διάστημα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου μέσα στις επόμενες ημέρες"

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Μέχρι το 2010 ο Ότο Ρεχάγκελ

Έλαβε τέλος η συνάντηση του ομοσπονδοιακού τεχνικού Ότο Ρεχάγκελ με τον Βασίλη Γκαγκάτση, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Σάββατο 29/03/2008. Η απόφαση της ΕΠΟ για επέκταση του συμβολαίου του γερμανού τεχνικού ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος ήταν θετική. Η συνεργασία των δύο πλευρών αποφασίστηκε να συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι του 2010.


Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ανανεώθηκε το συμβόλαιο του κ. Οτο Ρεχάγκελ μέχρι το καλοκαίρι του 2010, ύστερα από συμφωνία της ΕΠΟ με τον ομοσπονδιακό προπονητή"

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Αλλαγή της ώρας

Εφαρμόζεται το μέτρο της θερινής ώρας στις 30 Μαρτίου και στην Ελλάδα.
Στις 3:00 μετά τα μεσάνυκτα, ημέρα Κυριακή, οι δείκτες των ρολογιών θα μεταφερθούν μία ώρα μπροστά. Δηλαδή, αντί για 3:00(τρείς) εκείνη την στιγμή, τα ρολόγια θα δείχνουν 4:00(τέσσερεις).

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Φήμες το ενδιαφέρον για Ίβανσιτς από Σίτι

Αυξάνονται ολοένα και περισσότερο οι πιθανότητες παραμονής του Αντρέας Ίβανσιτς στον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζερς του παίκτη, Γκέοργκ Στανγκάσινγκερ με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Αυστρίας προχώρησε στην διάψευση των φημών που ήθελαν τον αρχηγό της εθνικής ομάδας της χώρας να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Manchester City.

«Δεν με έχει ενοχλήσει κανένας άλλος, πλην του Παναθηναϊκού για την αγορά του Ίβανσιτς», τόνισε.Και συνέχισε: «Και εγώ ακούω και διαβάζω για προτάσεις από ξένες ομάδες, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε από την Μάντσεστερ Σίτι, ούτε από οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Ο μάνατζερ του «Ιβ» αναφέρθηκε και στις εξελίξεις μεταξύ των διαπραγματεύσεων του Παναθηναϊκού με την Σάλτσμπουργκ.«Βρίσκονται σε επαφή οι δύο ομάδες και είναι δεδηλωμένη η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Τι θα γίνει, θα το ξέρουμε τις επόμενες εβδομάδες».
Πηγή: www.sportnet.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

"Χρυσός" ο Αντρέας 'Ιβανσιτς

Χρυσός τελικά αποδείχτηκε ο Αυστριακός διεθνής του Παναθηναϊκού. Ο Ivanschitz εδώ και καιρό έχει δελεάσει τους "Πράσινους" που θέλουν να τον κάνουνε δικό τους, αποκτώντας τον από την Σάλτσμπουργκ.
Όλα καλά φαίνονταν πως πήγαιναν για τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού. Μέχρι που εμφανίστηκαν στο παιχνίδι της απόκτησης κι άλλοι υποψήφιοι. Μεγάλοι υποψήφιοι με μεγάλες τσέπες, που νομίζω δεν θα μείνουν στα λίγα ποσά που θα πρόσφερε ο ΠΑΟ.

Τελευταία στο κυνήγι μπήκε η Μάτσεστερ Σίτυ. Η Manchester City αναφέρεται στις εφημερίδες της Αυστρίας ότι ενδιαφέρεται έντονα για τον Αντρέας. Μεσολαβητής για το θέμα αυτό υπήρξε ο Χανς Μπάκε, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Έρικσον και του πρότεινε τον παίκτη, μιας και ήξερε καλά τις δυνατότητες του. Άλλοι διεκδικητές που συμπληρώνουν τον κατάλογο είναι η Φούλαμ(Fulham), η Χέρτα(Hertha) και η Αϊντράχτ(Aintracht).

Οι δηλώσεις του Ίβανσιτς για όλα αυτά: "Το ποδοσφαιρικό μου μέλλον βρίσκεται στο εξωτερικό. Θέλω πολύ να αγωνιστώ σε ξένο πρωτάθλημα, επειδή έτσι αναπτύσσομαι αθλητικά".

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Ο Πάουλο Κάμπος αναλαμβάνει τον Ατρόμητο

Την εξής ανακοίνωση έκδοσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Ατρόμητος:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο προπονητή, Πάουλο Κάμπος, που θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2009. Βοηθός του Κάμπος αναλαμβάνει η παλιά δόξα του Ατρόμητου, Σταύρος Ηλιόπουλος".

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ατρόμητου, ο οποίος διαδέχεται τον Αργεντινό Γκιγιέρμο Όγιος. Ο Κάμπος ήταν προπονητής στην νεοφώτιστη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης από την περσινή σεζόν και αποχωρήσε από αυτήν πριν από λίγο καιρό. Κατάφερε να την ανεβάσει στα μεγάλα σαλόνια της Superleague και αυτή την στιγμή να αποτελεί μια, αν όχι και την μοναδική έκπληξη του πρωταθλήματος.

Και τώρα ας εκφράσω την άποψη μου :)
Ο Κάμπος πιστεύω θα βοηθήσει αρκετά τον Ατρόμητο (αν τον αφήσουνε μέχρι την επόμενη σεζόν να δουλέψει) γιατί ο τρόπος παιχνιδιού του είναι έξυπνος και αρκετά επιθετικός. Επίσης από ότι έχει δείξει και στον Αστέρα, ξέρει να διαλέγει σωστούς παίχτες για τις κατάλληλες θέσεις έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας ατομικά και ομαδικά να ανεβάζει την ομάδα στο μέγιστο της απόδοσης.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

"Άντρας" μένει έγκυος !!!

Απίστευτο και όμως αληθινό.
Ο πρώτος άντρας στον κόσμο που θα γεννήσει, βρέθηκε στην Αμερική. Ο υποψήφιος "μητέρα" ονομάζεται Thomas Beatie.

Πως έχει η ιστορία;
Ο Thomas που βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης του, κάποτε ήταν γυναίκα. Πριν μερικά χρόνια αποφάσισε ότι ήθελε να αλλάξει φύλο. Ξεκίνησε μέσω μιας ορμονικής διαδικασίας, ωστόσο αποφασίσε να κρατήσει ανέπαφα τα γεννητικά του όργανα.

Εδώ και δέκα χρόνια συζεί με την σύντροφο του Nancy, η οποία εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας δεν μπορεί να τεκνοποιήσει. Για αυτό τον λόγο λοιπόν, ο Thomas πήρε την απόφαση να κυοφορήσει αυτός το μωρό τους. Έτσι και έγινε. Αυτή την στιγμή ο "κύριος" αυτός έχει μέσα του ένα πλάσμα που περιμένει να βγει στον κόσμο.

Η γέννηση αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιουλίου.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Κυπελλούχος 2008 στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του ΠΑΟ (11 συνολικά στην ιστορία της), αναδεικνύεται κυπελλούχος στο μπάσκετ η "χρυσή" ομάδα του Παναθηναϊκού.

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε μέχρι και την τελευταία στιγμή την αγωνία όσων το παρακολούθησαν στο κατακόρυφο, οι "Πράσινοι" κατάφεραν να πάρουν την νίκη και το τρόπαιο μαζί, επικρατώντας με 81 - 79 των "Ερυθρόλευκων".

Το παιχνίδι ήταν γρήγορο στα περισσότερα στάδια του αγώνα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν να κλείσουν την άμυνα τους στους "Πράσινους", αλλά οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έδειξαν και πάλι γιατί δίκαια αποκαλούνται "τρένο". Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, με αρκετό πάθος και από τις δύο πλευρές. Ότι ακριβώς άρμοζε σε ένα Τελικό Κυπέλλου.

Το δυσάστερο είναι ότι ενώ για λόγους ασφαλείας ο κόσμος στο γήπεδο ήταν λίγος και μάλιστα ταυτοποιημένοι ένας-ένας ξεχωριστά, βρέθηκαν πάλι κάποιοι ανεγκέφαλοι να χαλάσουν το ευχάριστο κλίμα του τελικού, ρίχνοντας πέτρες στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς που δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Παρελθόν ο Όγιος από τον Ατρόμητο

Άλλος ένας φεύγει...
Αυτό το κακό να μην μπορεί να στεριώσει ένας προπονητής σε μια ελληνική ομάδα όσο πάει και χειροτερεύει. Ή μάλλον αυτή η μανία μας να πω καλύτερα, να μην μπορούμε να αφήσουμε κάποιον να δείξει τι μπορεί να κάνει στην ομάδα που βρίσκεται.
Τέλοσπάντων...
Ας μην λέω πολλά γιατί μπορεί μόνο εγώ να τα βλέπω έτσι τα πράγματα!

Ο τελευταίος (μέχρι στιγμής) που αποχαιρετά παίκτες και διοίκηση είναι ο Γκιγιέρμο Όγιος. Ο μέχρι τώρα προπονητής του Ατρομήτου βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ομάδας για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε και να ευχηθεί καλή συνέχεια στην ομάδα και στους ίδιους. Δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που συνεργάστηκε μαζί τους και ότι φεύγοντας μόνο φίλους αφήνει πίσω του.

Ο υποφήφιος για την διαδοχή του Αργεντινού, όπως φημολογείται, είναι ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Πάουλο Κάμπος.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Τεράστιο σοκολατένιο αυγό !

Ένα γιγαντιαίο σοκολατένιο αυγό, βάρους σχεδόν 160 κιλών, παρασκεύασε ένα ζαχαροπλαστείο του Σάο Πάολο με την ευκαιρία του Πάσχα των Καθολικών.
Το αυγό, η τιμή του οποίου φτάνει τα 7.210 δολάρια, έχει ύψος 120 εκατοστά και διάμετρο 91 εκατοστά. Το πάχος του φτάνει τα 4,2 εκατοστά. Είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από σοκολάτα γάλακτος και είναι γεμισμένο με 2.512 καραμέλες σε διάφορες γεύσεις.
«Το φτιάξαμε για να δείξουμε ότι το Πάσχα δεν έχει όρια», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής του ζαχαροπλαστείου, Λόρι Ρομάν. Τα αυγά αυτά φτιάχνονται κατά παραγγελία και μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί 13 από αυτά, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Γκλόμπο».

Πηγή: www.kathimerini.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Νίκη Raikkonen στο Grand Prix της Μαλαισίας

Ανέτη νίκη για τον Raikkonen, ο οποίος αψήφισε την βροχή και μετά από το πρώτο pit stop του Massa κατάφερε να πάρει την πρωτοπορία και να παραμείνει εκεί κάνοντας ένα εύκολο αγώνα μέχρι το τέλος. Ο Massa από δικό του λάθος εγκατέλειψε τον αγώνα.

Ξανά βάθρο για την BMW Sauber με τον Robert Kubica να παίρνει την δεύτερη θέση, ενώ τρίτος για λογαριασμό της McLAREN Mercedes τερμάτισε ο Heikki Kovalainen.

Τους πρώτους 8 κλείνουν οι:
  • Jarno Trulli
  • Lewis Hamilton
  • Nick Heidfeld
  • Mark Webber
  • Fernando Alonso

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Pole position για τον Felipe Massa στην Μαλαισία

Οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Μαλαισίας διεξήχθησαν κάτω από την απειλή της βροχής που τελικά δεν ήρθε ποτέ. Τα βαριά σύννεφα στέκονταν πάνω από το Sepang International Circuit αλλά δεν πραγματοποίησαν την απειλή τους, και ο Felipe Massa βρήκε την ευκαιρία και τρέλανε τα χρονόμετρα. Ο Βραζιλιάνος της Ferrari πήρε με έναν πάρα πολύ γρήγορο γύρο την pole position και θα ξεκίνησει τον αυριανό αγώνα από την πρώτη θέση. Δίπλα του θα έχει τον Kimi Raikkonen, σε μια κακατόκκινη πρώτη σειρά. Μονοθέσια της ίδιας ομάδας θα έχει και η 2η σειρά, καθώς ο Heikki Kovalainen ήταν 3ος και ο Lewis Hamilton ήταν 4ος. Ακολούθησαν οι Jarno Trulli, Robert Kubica, Nick Heidfeld, Mark Webber, Fernando Alonso και Timo Glock.

Πηγή: www.contra.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Συμπληρώθηκε η τετράδα του Κυπέλλου

Προς τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος προχώρησαν οι τέσσερεις ομάδες:
  • Άρης
  • Ολυμπιακός
  • Θρασύβουλος
  • Ατρόμητος
Πολλές εκπλήξεις (τουλάχιστον κατά την δική μου γνώμη) και αναμένονται πολλές ακόμη. Περιμένουμε τώρα λοιπόν την κλήρωση που θα αναδείξει τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών.


Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Πρόκριση του Άρη στα ημιτελικά

Επικρατώντας με 1-0 της SKODA Ξάνθης, με γκόλ του Γιάχιτς στο 72', η ομάδα του Άρη απέκλεισε την ακριτική ομάδα από το θεσμό του Κυπέλλου. Μ' αυτό τον τρόπο η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς κατάφερε να πάρει το εισητήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.
Στο πρώτο μέρος την υπεροχή είχαν οι Θεσσαλονικείς, χάνοντας αρκετές ευκαιρείες. Η ομάδα της Ξάνθης απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Διγκόζη να χάνει από κοντά την ευκαιρία να σκοράρει μετά από σέντρα του Ραντζίσκι και τον ίδιο παίκτη να κάνει ένα μακρινό σουτ καταλήγωντας άουτ.
Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη μπήκε δυνατά χάνωντας και μια χρυσή ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ όταν ο Τόμιτς μπροστά από την εστία του Χαλκιά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. Μετά το 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου οι ''Ακρίτες'' κλείστηκαν πίσω από το κέντρο του γηπέδου με αποτέλεσμα ο Άρης να πολιορκεί την άμυνα της Ξάνθης. Τελικά στο 72' κατάφερε αυτό που ζητούσε σκοράροντας με τον Γιάχιτς. Το παιχνίδι από το γκολ και μετά κύλησε χωρίς να υπάρχει κάτι αξιόλογο από καμία πλευρά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 88'-89' σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και παραγόντων της Ξάνθης. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι παίκτες της Ξάνθης δεν έβγαλαν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου ενώ βρισκόταν στο έδαφος ο Νεμπεγλέρας. Τιμωρήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο Παπαδόπουλος από πλευράς Άρη και ο Μαλαδένης (προπονητής τερματοφυλάκων) από πλευράς Ξάνθης.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Δολοφονικό κούρεμα !

Για τη δολοφονία μιας κομμώτριας κατηγορείται ένας άνδρας στη Ρωσία, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έγινε έξαλλος με την κομμώτρια που τον κούρεψε, γιατί ήταν ακριβό το...κούρεμα.

Οι δικαστές ανακοίνωσαν ότι ο 33χρονος Vadim Tikhonov σκότωσε τη γυναίκα που μόλις λίγα λεπτά πριν τον είχε κουρέψει, στην προσπάθεια εκείνης να τον καθησυχάσει από τα νέυρα του. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κοπής των μαλλιών του, εκείνη του ανακοίνωσε ότι η τιμή των υπηρεσιών είναι 100 ρούβλια, δηλαδή 4.10 δολάρια. Ο άνδρας προσπάθησε να φύγει χωρίς να πληρώσει, θεωρώντας ότι το ποσόν ήταν υψηλό για κούρεμα. Και όταν εκείνη τον άρπαξε από το χέρι, εκείνος έβγαλε το μαχαίρι που είχε στο παλτό του και τη μαχαίρωσε 12 φορές. Η γυναίκα έπεσε αναίσθητη στο πάτωμα και ξεψύχησε λίγα λεπτά αργότερα.

Στην απολογία του, ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι το κούρεμα ήταν ακριβό και δεν είχε τόσα χρήματα μαζί του. Σημειωτέον, ότι το ποσόν των 100 ρουβλίων, μεταφράζεται σε λιγότερα από τρία ευρώ.

Πηγή: www.cosmos.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Εκτός FIFA η Αλβανία

Με απόφαση της παγκόσμιας αρχής τέθηκε εκτός FIFA η Αλβανία.
Η απόφαση αυτή οφείλεται στην εμπλοκή πολιτικών στα του ποδοσφαίρου και της ομοσπονδοίας του εκάστοτε κράτους.
Μέχρι να αποσύρει την τιμωρία η FIFA, η Αλβανία δεν δικαιούται να εκπροσωπείται σε Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις.
Οι Αλβανικοί συλλόγοι δεν θα εκπροσωπούνται ούτε στις διοργανώσεις της UEFA(Champions League, UEFA Cup).
Με αυτό τον τρόπο αναβάλλεται και το παιχνίδι για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών, που θα διεξαγόταν ανάμεσα στην εθνική Αλβανίας και στην εθνική Ελλάδος στις 26 Μαρτίου.
Η ανακοίνωση της UEFA:
''Η UEFA και η FIFA ελπίζουν να λυθεί η διαφορά μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Ολα εξαρτώνται από τη συνεργασία της αλβανικής κυβέρνησης''.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Ο David Beckham ξανά στην Εθνική Αγγλίας

Ο David Beckham, πλέον παίκτης των Los Angeles Galaxy, επιλέχθηκε από τον Φάμπιο Καπέλο για να συμμετάσχει στην 30μελή αποστολή των ''Λιονταριών'' που θα αντιμετωπίσει την Γαλλία στις 26 Μαρτίου.

Ο Ιταλός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας οδηγήθηκε σ' αυτή του την απόφαση για τον λόγο, όπως υποστηρίζει αυτός, ότι ο άσσος των Galaxy βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.



Οι νέες προσθήκες του Ιταλού που συμπληρώνουν την αποστολή:
  • Theo Walcott - ARSENAL
  • David Wheater - MIDDLESBROUGH
  • Scott Carson - ASTON VILLA
  • Chris Kirkland - WIGAN

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Cartoon η Britney Spears !

Μετά την guest εμφάνισή της σε TV serial η Britney πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο του διάσημου cartoon series "South Park".

Χθες, 19 Μαρτίου, προβλήθηκε στην Αμερική το επεισόδιο της σειράς "South Park" το οποίο σατίριζε την Britney Spears όπως έχει κάνει ασφαλώς και με πολλούς άλλους stars όταν αυτοί βρίσκονται στην επικαιρότητα όπως ο Marilyn Manson, ο Tom Cruise, η Jennifer Lopez και η Paris Hilton.

Το story του επεισοδίου που προβλήθηκε στην Αμερική, είναι το εξής. Η Britney Spears προσπαθώντας να ξεφύγει από τους paparazzi και τα πολλά προβλήματά της, πηγαίνει σε κάτι βουνά κάπου κοντά στην περιοχή South Park και εκεί συναντά τους πρωταγωνιστές Stan και Kyle. Η παραπάνω photo είναι από το Pop Crunch.

Πηγή: www.mad.tv

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Θρίαμβος για τον Θρασύβουλο !

Στο παιχνίδι που έγινε για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος στο ''Αλκαζάρ'' σήμερα στις 15:30, ο Θρασύβουλος σημείωσε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην γηπεδούχο Λάρισα, με σκορ 1-3. Στο πρώτο παιχνίδι ο Θρασύβουλος είχε κερδίσει πάλι με σκορ 1-0.

Η πρόκριση στα ημιτελικά αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη, την οποία πανηγύρισαν έξαλλα όλοι μαζί μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Και τα τρία τέρματα για τον Θρασύβουλο πέτυχε ο Χουάν Μπαριέντος. Για τους ''βυσσινί'' κατάφερε να μειώσει ο Τουμέρ Μετίν.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Η αιτία για την αποτυχία της Ferrari στην Αυστραλία

Η Scuderia Ferrari έχει εγκαταλείψει την Αυστραλία με δύο σπασμένους κινητήρες. Εδώ και πολύ καιρό η ιταλική ομάδα δεν είχε καταγράψει ένα τόσο κακό αποτέλεσμα στο Grand Prix.
Οι μηχανικοί της Ferrari επιδιώξανε αμέσως να βρούνε τις αιτίες αυτών των βλαβών και έχουν προσδιορίσει την αιτία: το SECU (Standard Electronic Control Unit) που ξεχωρίζει το ηλεκτρονικό περίβλημα, παραχθείς από την McLaren για όλες ομάδες της F1.

''Αυτά γίνονται όταν εργάζεσαι με διαδικασίες που δεν κατέχεις εντελώς. Ξέρουμε τώρα ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και θα εξασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει'', δήλωσε ο εκπρόσωπος της Scuderia στο GP Week.

Ο Stefano Domenicali, ο νέος ιδιοκτήτης της Scuderia Ferrari, επιβεβαιώνει ότι το SECU είναι η αιτία των συνεχών προβλημάτων στη Μελβούρνη για Raikkonen και Massa.
Μιλώντας για τους οδηγούς του, είπε:''Ακόμα χρειάζονται χρόνο για να κατέχουν τη λειτουργία αυτού του συστήματος''.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Η Amy Winehouse live για τον Armani ...

Ο Giorgio Armani ετοιμάζει ένα μεγάλο party στη Νέα Υόρκη και θέλει την Amy να είναι εκεί για live performance.

1 εκατομμύριο δολάρια προσφέρει μέσω του...George Clooney (που είναι αυτός που πάει να κλείσει το deal) o Giorgio Armani ως αμοιβή στην Amy Winehouse. Η Amy είναι πολύ θετική, όπως τουλάχιστον μεταφέρουν τα international site.

"Δεν είναι μυστικό πως ο Armani θα ήθελε πολύ να δουλέψει με την Amy. Βλέπει το party αυτό ως μία ευκαιρία να της μιλήσει και να την συμπεριλάβει σε μελλοντικά του project" δήλωσε συνεργάτης του Giorgio Armani στον βρετανικό Τύπο. Κάποτε ήταν ο Richard Gere, σήμερα είναι η Amy Winehouse...

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Στον αθλητικό δικαστή ο Λυμπερόπουλος

Στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Δεμιτζόγλου βρέθηκε την Τρίτη ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Αιτία αποτέλεσε η δήλωση του επιθετικού της ΑΕΚ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο (2-3), ότι ο επόπτης Ουζούνογλου του είπε πως είδε το πέναλτι που έγινε στον Ριβάλντο, αλλά δεν δούλευε το σχετικό κουμπί ειδοποίησης που υπάρχει στο σημαιάκι του.
Συγκεκριμένα ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων", όπως είχε δηλώσει ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης πλησίασε στο ημίχρονο τον Ουζούνογλου και τον ρώτησε για τη φάση της ανατροπής του Ριβάλντο: «Γιατί δεν σήκωσες τη σημαία σου; Ήταν ένα πεντακάθαρο πέναλτι» για να πάρει την εξής απάντηση: «Πάτησα το κουμπί, αλλά ήταν χαλασμένο το μηχάνημα και δεν με άκουσε ο διαιτητής».

Η δήλωση-αποκάλυψη του Νίκου Λυμπερόπουλου προκάλεσε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα ο οποίος από την επομένη του ματς ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση για να ερευνήσει αν ήταν αλήθεια τα όσα ισχυρίστηκε ο Μεσσήνιος φορ.

Έτσι λοιπόν σήμερα ο "Λύμπε" επιβεβαίωσε τον παραπάνω διάλογο και τώρα σειρά παίρνει τόσο ο διαιτητής του αγώνα Φωτιάδης και ο επόπτης Ουζούνογλου.

Πηγή: insports.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Παναθηναϊκός και Άρης σε ρυθμούς Euroleague

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν στη Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου το βράδυ της Τετάρτης (19/03, 21:15) δεν αφήνει περιθώρια για πολλά λόγια. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα ενώ μοίρασε τις πιθανότητες της πρόκρισης στις δύο ομάδες.

Η κατάσταση για τον Άρη είναι δύσκολη. Προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στα χιαστί παιχνίδια θα χρειαστεί νίκη με 31 πόντους επί της Λιέτουβος, την Τετάρτη το βράδυ (19/03, 21:15), και ταυτόχρονα η Τάου να επικρατήσει της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Παρότι το σενάριο μοιάζει εξωπραγματικό, η πίστη στο στρατόπεδο των "κίτρινων" ξεχειλίζει.

Πηγή: www.contra.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Σε δημοπρασία η ζωή του !

Την ίδια του τη ζωή βγάζει σε δημοπρασία, μέσω του eBay, ένας άνδρας στην Αυστραλία: Το σπίτι του, την επαγγελματική του θέση, τα ρούχα του, ακόμη και τους φίλους του, μετά τη διάλυση του γάμου του και με την αιτιολογία ότι θέλει να ξεκινήσει μια νέα ζωή.
''Ηρθε η ώρα να προχωρήσω. Να κάνω μια νέα αρχή. Θέλω να δω αυτή η κίνηση πού θα με βγάλει'', δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας ο 44χρονος Ian Usher από το Perth. Ο Usher δήλωσε επίσης ότι η τιμή πώλησης του...''πακέτου'' που προσφέρει κυμαίνεται στα 385.000 δολάρια.

''Γεια σας. Ονομάζομαι Ian Usher και έχω περάσει πολλά. Δεν θέλω τίποτα απ' όλα αυτά πλέον. Μπορείτε να τα αποκτήσετε εάν επιθυμείτε μέσω του www.alife4sale.com, το οποίο συνδέεται με το eBay που ανέλαβε το θέμα'', αναφέρει ο Αυστραλός.

Η δημοπρασία της...ζωής του Usher ξεκινά στις 22 Ιουνίου και εκτός από τα προαναφερθέντα, περιλαμβάνει το αυτοκίνητό του, τη μοτοσικλέτα του, το jet ski του, το ιδιωτικό του spa, καθώς και τις συστάσεις του αγοραστή προς τους φίλους που είχε μέχρι σήμερα. "Όταν όλο αυτό τελειώσει, θα πάω στην πόρτα του σπιτιού, θα πάρω το πορτοφόλι μου, το διαβατήριό μου και θα ξεκινήσω μια καινούρια ζωή'', δήλωσε ο Usher, ο οποίος πρόσθεσε ότι η πρώην σύζυγός του - με την οποία πέρασε έξι χρόνια - είναι ενήμερη για τη δημοπρασία. Αλλά δεν το σχολίασε...
Πηγή: www.cosmos.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Ο Bryce Moon θέλει να έρθει στον ΠΑΟ

Ο Μπράις Μουν, με δηλώσεις του, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και ο δεξιοπόδαρος αμυντικός από τη Νότιο Αφρική αναμένεται να έρθει τον Απρίλιο στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να δοκιμαστεί στην Παιανία.

Ο 22-χρονός δεξιός μπακ-χαφ του Αγιαξ Κέιπ Τάουν, είπε χαρακτηριστικά: "Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να ξεκινήσω προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, ο Μόρις μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και ελπίζω να γίνει η μεταγραφή".

Ο Μουν – που μετράει έξι διεθνείς συμμετοχές – αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Νοτίου Αφρικής στο Κόπα Αφρικα, όπου τον εντόπισαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Καινούριο videoclip από την Mariah Carey

The new video clip from Mariah Carey, ''Touch My Body''.
Το νέο βίντεοκλιπ της Mariah Carey, ''Touch My Body''.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Μαραντόνα εναντίον FIFA

Η παρουσία του και η συμμετοχή του σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έλαβε χώρα στη Λα Παζ της Βολιβίας έδωσε την ευκαιρία στον Ντιέγκο Μαραντόνα να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να σχολιάσει με οξύτητα την απαγόρευση που έχει επιβάλει η FIFA στην ομοσπονδία της χώρας να δίνει επίσημους αγώνες στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους "φίλους του Μαραντόνα" και ομάδας επιλέκτων από τον πολιτικό χώρο της Βολιβίας και βετεράνων ποδοσφαιριστών διεξήχθη στο στάδιο, "Ερνάντο Σίλες" το οποίο βρίσκεται 3.600μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το "παρών" έδωσε και ο πρόεδρος της Βολιβίας, Εβο Μοράλες.
"Εγώ, στα 47 μου χρόνια και ο πρόεδρος Μοράλες δείξαμε στη FIFA ότι μπορούμε να τρέξουμε σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει να αγωνίζεσαι στο μέρος που γεννήθηκες. Ούτε ο Θεός δεν μπορεί να το απαγορεύσει αυτό και σίγουρα ούτε και ο Μπλάτερ", ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαραντόνα σχετικά με την απόφαση του προέδρου της Παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
"Το συγκεκριμένο μέτρο είναι γελοίο επειδή θέλουν να αναγκάσουν τη Βολιβία να αγωνίζεται κάπου αλλού. Είναι απαράδεκτο και ψηφίστηκε από ανθρώπους που δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο ποτέ στη ζωή τους. Είναι πολιτικό το θέμα", πρόσθεσε ο 47χρονος Αργεντινός και στο τέλος αναρωτήθηκε μπροστά στις κάμερες: "Μήπως προσπαθούν να αλλάξουν τη γεωγραφία;"
Για την ιστορία, οι φίλοι του Μαραντόνα επικράτησαν με 7-4 της αντίπαλης ομάδας σε ένα ματς που παρακολούθησαν περισσότεροι από 30.000 φίλαθλοι και τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της χώρας.

Πηγή: www.contra.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Κλειδώνει η χώρα στην αυριανή απεργία

Ημέρα καθολικής απεργιακής κινητοποίησης η Τετάρτη (19/3). Πιο συγκεκριμένα, στην απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε.και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α., στη Δ.Ε.Η., οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στις Δ.Ε.Κ.Ο. (Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε., Ε.ΥΔ.ΑΠ., ΕΛ.ΤΑ.), στα ασφαλιστικά ταμεία και στις Δ.Ο.Υ., οι καθηγητές δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων όλων των βαθμίδων, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, οι δημοσιογράφοι, οι βενζινοπώλες, οι γιατροί, οι οδοντίατροι, οι φαρμακοποιοί, οι επαγγελματοβιοτέχνες και οι μικρομεσαίοι έμποροι. Συνεχίζουν τις ήδη εν εξελίξει απεργιακές κινητοποιήσεις τους δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές και μηχανικοί.

Όσον αφορά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο θα παραμείνουν τα μπλε λεωφορεία, ενώ Μετρό, Η.Σ.Α.Π., Τραμ θα λειτουργήσουν 10:00-15:00, για τη διευκόλυνση των απεργών. Τα Τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ 10:30 και 15:00. Οι λεωφορειακές γραμμές Express, που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα απεργήσουν από 04:25 μέχρι 00:00.

Στα αεροδρόμια, μεταξύ 16:00 και 20:00, όταν και έχουν στάση εργασίας οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση, ενώ γενικά η Ολυμπιακή έχει ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιεί μόνο μία πτήση από και προς κάθε προορισμό, ενώ η Aegean ανακοίνωσε τις ματαιώσεις 23 πτήσεων και την αλλαγή ώρας άλλων 28.

Στον Προαστιακό θα εκτελεστούν μόνο τα δρομολόγια Πειραιάς – Κιάτο στις 11:38 και αντίστροφα στις 19:14.

Ο ΟΣ.Ε., τέλος, θα πραγματοποιεί τα εξής δρομολόγια: Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα οι αμαξοστοιχίες Ε500 και Ε501, Θεσσαλονίκη - Δίκαια οι αμαξοστοιχίες 604 και 613, Θεσσαλονίκη - Φλώρινα - Κοζάνη - Θεσσαλονίκη οι αμαξοστοιχίες 741/765, 766/746 και Πειραιάς - Κιάτο - Πάτρα- Καλαμάτα - Πειραιά οι αμαξοστοιχίες 4324/302 και 305/4357.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Τρείς νεκροί από πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στις ένοπλες δυνάμεις, καθώς το πρωί της Τρίτης (18/3) κατέπεσε στρατιωτικό ελικόπτερο, με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο, τα τρία μέλη του πληρώματος.
Το ελικόπτερο τύπου «Χιούι», είχε απογειωθεί στις 10.10 από τη βάση ελικοπτέρων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και εκτελούσε προγραμματισμένη εκπαιδευτική πτήση του Στρατού Ξηράς, όταν στις 10.38 χάθηκε το ίχνος του από τα ραντάρ και κατέπεσε φλεγόμενο στην περιοχή Βασιλούδι, της Θεσσαλονίκη, λίγα μέτρα από την παλαιά Εθνική Οδό.
Οι τρεις επιβαίνοντες στο ελικόπτερο, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, βρέθηκαν απανθρακωμένοι. Οι σωροί τους μεταφέρονται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μέχρι την πτώση του ελικοπτέρου, δεν είχε υπάρξει καμία αναφορά από τον πιλότο για τυχόν πρόβλημα ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στην περιοχή όπου κατέπεσε, υπήρχε πυκνή ομίχλη.
Σε ανακοίνωση του, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, αναφέρει ότι συστάθηκε επιτροπή από εμπειρογνώμονες, ώστε να ερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες της πτώσης.
Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος δήλωσε: «Θέλω εκ μέρους της κυβέρνησης - το έχει κάνει, ήδη, ο κ. Β. Μεϊμαράκης -να εκφράσω τη θλίψη μας για την απώλεια της ζωής των τριών νέων μας, οι οποίοι υπηρετούσαν το ύψιστο αγαθό της πατρίδος».
Τα «Χιούι» είναι τα πιο παλιά στρατιωτικά ελικόπτερα, καθώς χρονολογούνται από τη δεκαετία του ’60 και τελευταίο δυστύχημα που είχε προκληθεί με αυτού του τύπου ελικόπτερο ήταν το 2006, με 4 νεκρούς.


Πηγή: www.cosmos.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Καπνίζει ο Λαμπριάκος !

"Κορυφαίος παίκτης της Ξάνθης ο Λαμπριάκός αλλά καπνίζει πολύ".

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος τονίζει πως παρά το γεγονός ότι o 32χρονος επιθετικός κάνει την πιο βρώμικη δουλειά στο γήπεδο, λαχανιάζει πολύ λόγω του τσιγάρου. Ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ΠΑΕ μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια και για τον Ρατζίνσκι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Πανόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης:

"Τον Ρατζίνσκι τον ξέραμε και πριν έρθει στην SKODA ΞΑΝΘΗ και αν δεν τον ξέραμε όλοι εμείς εδώ στην Ελλάδα τον ήξερε καλά η υπόλοιπη Ευρώπη και η Premier League.
Ο πολυτιμότερος παίχτης της ομάδας μας με την πιο βρώμικη δουλειά και που τρώει όλο το ξύλο για να ανοίγει τον δρόμο στους άλλους είναι ο Σταύρος Λαμπριάκος.
Καπνίζει βεβαίως Marlboro κόκκινο που είναι λίγο βαριά, για αυτό και του βγαίνει η ψυχή στο λαχάνιασμα. Από του χρόνου θα το κόψει".

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Θα βγάλει ψεύτη τον Πελέ !

Την Παρασκευή ο Πελέ ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως ο Ρονάλντο θα γυρίσει 100% υγιής στα γήπεδα μετά το νέο σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του. Το "μαύρο διαμάντι" εξέφρασε την απαισιοδοξία του, κάτι που όμως ουδόλως πτόησε το "φαινόμενο".
Ο στράικερ της Μίλαν πήρε τη σκυτάλη τη Δευτέρα (17/03) και τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που είπε κάτι τέτοιο. Ολοι γνωρίζουν ότι οι προβλέψεις του Πελέ, σε ό,τι κι αν αφορούν, είναι άστοχες. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο από αυτό που λέει. Είναι ένα είδωλο και τον ρωτάνε για τα πάντα αλλά κάτι τέτοιο φέρνει τον καθένα σε δύσκολη θέση".
Ο 31χρονος σταρ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του: "Χρειάζεται μεγάλη υπομονή. Η πρώτη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη αλλά είμαι αισιόδοξος και έτοιμος να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ελπίζω να τα καταφέρω και να παίξω ακόμη και για την εθνική Βραζιλίας".

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Ακόμη 2 ταινίες για τον Harry Potter

Η παραγωγός εταιρεία της πετυχημένης σειράς ταινιών "Χάρι Πότερ", Warner Bros, ανακοίνωσε ότι το έβδομο και τελευταίο βιβλίο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ θα χωριστεί σε δύο ταινίες, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν με διαφορά έξι μηνών η μία από την άλλη.
Ο σκηνοθέτης της πέμπτης και έκτης ταινίας, Ντέιβιντ Γέιτς, και ο σεναριογράφος Στίβεν Κλόβς επιστρέφουν για τα δύο μέρη, τα οποία θα γυριστούν ταυτόχρονα, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2010 και το δεύτερο να ακολουθεί το Μάιο του 2011.
Η απόφαση αυτή θα διευκολύνει τους συντελεστές των ταινιών να αποδώσουν στην οθόνη το ογκώδες και γεμάτο δράση βιβλίο "Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου", που αριθμεί 784 σελίδες.
Στην ανακοίνωση δε διευκρινίζεται πού ακριβώς θα τελειώνει η πρώτη ταινία και το αν θα μετακινηθούν κομμάτια από το ένα μέρος στο άλλο για να εξυπηρετηθεί η δομή των δύο έργων.
Συνολικά η σειρά ταινιών με πρωταγωνιστή τον μικρό μάγο έχει αποφέρει έσοδα 4.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, εισπράξεις που έχουν ξεπεράσει αυτές των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, ενώ τεράστια είναι τα κέρδη και από άλλες αγορές όπως τα DVD, τα βιντεοπαιχνίδια κ.α.
Η έκτη και επόμενη ταινία, "Ο Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκηψ" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον επόμενο Νοέμβριο.
Πηγή: cinema.ert.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Οργισμένος ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ

Εγκλωβισμένοι στα αποδυτήρια για περισσότερες από δύο ώρες ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα.
Εξοργισμένοι φίλαθλοι του δικεφάλου, περισσότεροι από 2.000, βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και έβριζαν τους παίκτες και τον Φερνάντο Σάντος για την ήττα από την ομάδα της Τρίπολης.
"Είναι βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα" και "Είμαι ΠΑΟΚ δεν πάει άλλο, διώξε πια τον Πορτογάλο", ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούγονταν από τον κόσμο που δεν έδειχνε διατεθειμένος να αποχωρήσει αν δεν έβγαιναν έξω οι παίκτες.
Λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή του ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος ήταν αμίλητος και εμφανώς στενοχωρημένος για την κατάσταση της ομάδας του. Οι φίλαθλοι έπεσαν αμέσως πάνω του και του ζήτησαν να αλλάξει την κατάσταση και να διώξει από τον πάγκο τον Φερνάντο Σάντος.
Περίπου στις 21:15, οι παίκτες και ο Πορτογάλος προπονητής βγήκαν από τα αποδυτήρια και οι περίπου 600 φίλαθλοι που περίμεναν τους αποδοκίμασαν έντονα. Ουδείς από τους παίκτες ή τον Σάντος αντέδρασε και κατευθύνθηκαν αμίλητοι στα ΙΧ τους.
Λόγω της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί έξω από τα αποδυτήρια, η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης αποχώρησε από την πίσω πόρτα...Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ένας φίλαθλος που ήταν στην αίθουσα, φώναξε στον Σάντος να σηκωθεί να φύγει από τον ΠΑΟΚ. "No problem", ήταν η απάντηση του τεχνικού του δικεφάλου.

Πηγή: www.contra.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Νικητής στην Αυστραλία ο Hamilton

Σπουδαία νίκη πήρε σήμερα στο F1 Grand Prix της Αυστραλίας ο Βρετανός οδηγός της McLAREN MERCEDES, Lewis Hamilton. Άλωσε την πίστα του Albert Park, αφήνωντας τους υπόλοιπους οδηγούς πίσω του με μεγάλη διαφορά χρόνου.
Αναλυτικά η εξέλιξη του Αυστραλιανού αγώνα:

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

F1 Grand Prix Αυστραλίας

Την pole position στο GP της Αυστραλίας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16/03/2008 (06:00 ώρα Ελλάδος) στην πίστα του Albert Park, πήρε ο Βρετανός οδηγός της McLAREN MERCEDES, Lewis Hamilton. Αναμένεται να γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας μεταξύ των οδηγών της Formula 1.
Αναλυτικά τα γεγονότα από τα δοκιμαστικά στο:

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Μένει η Neverland στον Michael Jackson

Λίγες ημέρες πριν βγει σε δημοπρασία η Neverland, ο Michael Jackson, κατάφερε μια συμφωνία που του επιτρέπει να μην αποχωριστεί το αγαπημένο του ράντσο.
Συγκεκριμένα, ο άλλοτε μεγαλύτερος σταρ του κόσμου, προχώρησε σε μια μυστική συμφωνία με την εταιρεία επενδύσεων Fortress Investment Group, που του δίνει την ευκαιρία να κρατήσει την ιδιοκτησία του, η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 19 Μαρτίου να βγει σε δημοπρασία, λόγω των χρεών προς τους εκεί εργαζόμενους, που ανέρχονται στα 25 εκατομμύρια δολάρια.
Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Michael Jackson, ο πελάτης του και η Neverland, είναι μια χαρά.
Πάντως ο ίδιος ο τραγουδιστής, δεν έχει μείνει στην «Χώρα του Ποτέ», όπως ονόμασε το ράντσο 1.100 εκταρίων που αγόρασε το 1987 και στον οποίο προσέθεσε μεταξύ άλλων και ζωολογικό κήπο, από την εποχή που είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανηλίκου, στον χώρο αυτό.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Εξαγοράστηκε το 70% του Πρώτου Θέματος

Στα χέρια της Πήγασος Εκδοτική περνάει το μεγαλύτερο ποσοστό της εφημερίδας Το Πρώτο Θέμα. Όπως έγινε γνωστό η εταιρεία του κ. Μπόμπολα απέκτησε τις μετοχές του Μ. Τριανταφυλλόπουλου που αναλογούν στο 40% και υπέγραψε προσύμφωνο με τους κ.κ. Αναστασιάδη και Καραμήτσο για το 30%.
Η Πήγασος Εκδοτική σε ανακοίνωση της τονίζει ότι «στις 14 Μαρτίου 2008 υπεγράφη συμφωνητικό πώλησης μετοχών, δυνάμει του οποίου η Εταιρία προέβη στην αγορά από τον κ. Ευθύμιο Τριανταφυλλόπουλο του Κωνσταντίνου, διακοσίων σαράντα (240) ονομαστικών μετοχών της ΑΕ υπό την επωνυμία 'Αναπτυξιακή ΑΕ ΜΜΕ' που αντιστοιχούν σε ποσοστό 40% του συνολικού ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής, αντί συνολικού τιμήματος 7.380.000 ευρώ».
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «υπεγράφη επίσης προσύμφωνο πώλησης μετοχών, δυνάμει του οποίου η Πήγασος ΑΕ προσυμφώνησε στην αγορά από τον Θέμο Αναστασιάδη, 120 ονομαστικών μετοχών της εφημερίδας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 20% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, έναντι 3.600.000,00 ευρώ και από τον Αναστάσιο Καραμήτσο 60 ονομαστικών μετοχών, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 10% αντί συνολικού τιμήματος 1.800.000 ευρώ».
«Υπό την αίρεση της παροχής εγκρίσεως εκ της αρμοδίας Αρχής κατά Ν. 703/1977, το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της «Πήγασος ΑΕ» στην εταιρεία στην οποία ανήκει η κυριακάτικη εφημερίδα Πρώτο Θέμα θα ανέλθει σε 70%» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: www.cosmos.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Το στραβοπάτημα της Πετραλιάς

Η νέα περιπέτεια της Φάνης Πετραλιάς !
Αρκετά αστείο βιντεάκι.
Απολάυστε το ...

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Free Download από τους Iron Maiden

Την ευκαιρία να κατεβάσουν δωρεάν την νέα best of συλλογή τους, δίνουν οι Iron Maiden στο κοινό τους. Πρόκειται για το Somewhere Back In Time που περιλαμβάνει όλα τα θρυλικά τους κομμάτια από τα 80s.
Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου και ο κάθε fan που θα κατεβάσει τα υψηλής ποιότητας ήχου τραγούδια, θα έχει την ευκαιρία να τ΄ ακούσει μέχρι τρεις φορές. Παράλληλα, αν το επιθυμεί θα μπορεί και ν΄ αγοράσει το album μέσω φυσικά της επίσημης ιστοσελίδας των Maiden. Μιλώντας σχετικά με αυτή την πρωτοποριακή τους κίνηση, η βρετανική μπάντα τόνισε πως ελπίζει έτσι να γνωρίσουν την μουσική τους και κόσμος που ποτέ δεν είχε την ευκαιρία στο παρελθόν. Περισσότερα στο ironmaiden.com.
Θυμίζουμε πως οι θρύλοι του heavy metal, στις 2 Αυγούστου θα βρεθούν στο Terra Vibe για μία συναυλία-αφιέρωμα στα δικά τους 80s. Άλλωστε το live θα είναι μέρος της παγκόσμιας περιοδείας με τίτλο, SOMEWHERE BACK IN TIME WORLD TOUR 2008.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Πολλά τα λεφτά στη Γερμανία !

Το ποσό-ρεκόρ των 1,75 δισεκατομμυρίων ευρώ έβαλαν στα ταμεία τους οι 36 ομάδες των δύο πρώτων κατηγοριών του γερμανικού ποδοσφαίρου την σεζόν 2006-07, όπως ανακοίνωσε επισήμως η γερμανική λίγκα (DFL) την Πέμπτη (13/3).
Τα έσοδα των ομάδων της Bundesliga και της Zweiteliga παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 15% σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και η αιτία είναι τα περίπου πενήντα εκατομμύρια ευρώ που προστέθηκαν στα έσοδα από τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στη χώρα.
Η προσέλευση στα γήπεδα αυξήθηκε για έκτη σερί αγωνιστική περίοδο (η μοναδική χώρα από τις προηγμένες ποδοσφαιρικά που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο) και οι θεατές που παρακολούθησαν κάποιον αγώνα το 2006-07 φτάνουν τα 16,3 εκατομμύρια, εκ των οποίων το 23% ήταν γυναίκες (το 2005-06 το εν λόγω ποσοστό άγγιζε το 21%).

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

2 Σεπτεμβρίου το "αντίο" του Καν

Ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (DFB), Τέο Τσβάντσιγκερ, έσωσε το... γόητρο του Όλιβερ Καν.
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Μπάγερν, που ενημέρωνε πως το τελευταίο ματς του βετεράνου γκολκίπερ θα γίνει στην Καλκούτα (!) εναντίον μίας ινδικής ομάδας, η DFB αποφάσισε να τιμήσει τον Καν όπως τού αρμόζει.
Έτσι, στις 2 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο Μόναχο ο αγώνας ανάμεσα στη Μπάγερν και την εθνική Γερμανίας, προς τιμήν του 39χρονου Καν, ο οποίος εγκαταλείπει την ενεργό δράση στο τέλος της περιόδου. «Είναι ένας εκπληκτικός αθλητής, αλλά και άνθρωπος» αρκέστηκε να πει ο Τσβάντσιγκερ, ενώ ο Όλιβερ Καν δήλωσε:
«Δεν είναι εύκολο για μένα να αποχωρήσω μετά από 20 χρόνια. Ομως, ανυπομονώ για το ματς της 2ης Σεπτεμβρίου. Θα είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα, που στον αποχαιρετιστήριο αγώνα μου θα παίξουν η εθνική και η Μπάγερν».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Ξεπέρασε τα 108 δολάρια το πετρέλαιο

Σε νέο, ακόμα υψηλότερο επίπεδο ανήλθε τη Δευτέρα η τιμή του πετρελαίου.
Στη Νέα Υόρκη, το αργό παράδοσης Απριλίου ανέβηκε στα 108,21 δολάρια το βαρέλι, αυξημένο σχεδόν κατά 3 δολάρια σε σχέση με το κλείσιμο της Παρασκευής. H τιμή κλεισίματος διαμορφώθηκε σε ελάχιστα χαμηλότερα επίπεδα στα 107,90 δολάρια, με άνοδο 2,75 δολάρια.
Ανοδος κατά 1,78 δολάρια και για το Μπρεντ που έκλεισε στα 104,16 δολάρια.
Πίεση στις τιμές άσκησαν η πληροφορία για την μείωση των αμερικανικών στρατηγικών αποθεμάτων, η απώλεια εδάφους του δολαρίου σε σχέση με τα άλλα νομίσματα όπως και η απόφαση του ΟΠΕΚ να διατηρήσει σταθερή την παραγωγή.
Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από τον Λευκό Οίκο, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Ντικ Τσέινι κατά την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει στην Μέση Ανατολή θα ζητήσει από τα κράτη-μέλη του ΟΠΕΚ να αυξήσουν την παραγωγή τους για να συγκρατηθούν οι τιμές του πετρελαίου.
«Είναι φανερό ότι επιθυμούμε να δούμε μια αύξηση της παραγωγής πετρελαίου», ανέφερε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ντέινα Περίνο.
Ο Τσέινι θα αναχωρήσει από τις ΗΠΑ στις 16 Μαρτίου και θα μεταβεί στο Ομάν, τη Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, τη Δυτική Όχθη και την Τουρκία για συνομιλίες σε θέματα «κοινού ενδιαφέροντος», ανακοίνωσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Πέφτει η τιμή του XBox 360

Η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα μια αρκετά σημαντική πτώση τιμής για το Xbox 360 στην Ευρώπη, επιβεβαιώνοντας έτσι, αρκετά πιο γρήγορα απ’ όσο θα περίμενε το κοινό της, τις φήμες που κυκλοφορούσαν.
Έτσι, από τις 14 Μαρτίου η κονσόλα στη βασική της έκδοση θα κοστολογείται έναντι €269,99, η αντίστοιχη Arcade έναντι €199,99 και τέλος η Elite θα κοστίζει €369,99. Η ίδια η εταιρεία δηλώνει πως η νέα αυτή κίνηση οφείλεται στο γεγονός πως οι αρχικοί στόχοι έχουν επιτευχθεί, ενώ και η πορεία της κονσόλας έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της.
Παράλληλα, η τιμή των €199,99 καθιστά το Arcade Pack του Xbox 360 ακόμη πιο φθηνό και από το σύστημα της Nintendo, το Wii. Πάντως, για άλλη μια φορά, η Microsoft αποδεικνύει το πόσο ευέλικτη είναι στις αποφάσεις της και καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις, προσφέροντας πρακτικά πλέον την πιο φθηνή κονσόλα της αγοράς. Η φήμη, τέλος, που θέλει μια νέα έκδοση της κονσόλας, με ανανεωμένο εσωτερικό σχεδιασμό και σκληρό δίσκο 40 ή 60GB να βρίσκεται προ των πυλών, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Τέλος ο Λεμονής από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί, όπως σας είχε ενημερώσει το contra.gr, ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

"Συμφωνήσαμε πως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη λύση για όλους", τόνισε μετά το τέλος του ΔΣ το μεσημέρι της Τρίτης ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος τόνισε πως χρέη προπονητή αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Χοσέ Σεγκούρα.
Κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, όταν στην επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων" δημοσιεύθηκε το δελτίο Τύπου για το Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο επισημοποιείται και το "διαζύγιο" με τον Τάκη Λεμονή.
"Αποφασίστηκε πως πρέπει να αλλάξει κάτι και σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι η αλλαγή του προπονητή. Ο κύριος Σεγκούρα θα'ναι ο διάδοχος του κ.Λεμονή ως το καλοκαίρι", συμπλήρωσε ο κ.Κόκκαλης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Συνεδρίασε σήμερα 11-3-2008 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό την Προεδρία του κ. Σωκράτη Κόκκαλη.
Κατά τη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο με γνώμονα την άμεση εγρήγορση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επίτευξη των αγνωστικών στόχων της ομάδας την τρέχουσα περίοδο:
· Ενέκρινε τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον Προπονητή κ. Λεμονή, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του.
· Αποφάσισε την ανάθεση καθηκόντων προπονητή στον κ. Σεγκούρα".

Πηγή: www.contra.gr

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Νέο χρώμα στην οικογένεια του PSP

Η Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε πως τον επόμενο μήνα θα διαθέσει στην Ιαπωνία τόσο το "Cradle", όσο και το Remote Control για το PSP.
Το Cradle, που είναι αλήθεια πως δεν κερδίζει και τα εύσημα σε θέματα design, είναι ουσιαστικά μια θήκη, στην οποία τοποθετείται η φορητή κονσόλα της Sony κι έτσι ο παίκτης μπορεί να απολαμβάνει ταινίες, αλλά και videos, κάνοντας χρήση του αντίστοιχου τηλεχειριστηρίου. Παράλληλα, μια νέα έκδοση της κονσόλας σε χάλκινο χρώμα θα είναι άμεσα διαθέσιμη, μεγαλώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την γκάμα χρωμάτων του φορητού, αν και για την ώρα μια ευρωπαϊκή κυκλοφορία δεν έχει ανακοινωθεί.
Πάντως, το Cradle, που λειτουργεί και σαν φορτιστής, θα διατίθεται από τις 28 Απριλίου και στην Αμερική, μαζί με το Remote Control, έναντι 23 δολαρίων. Σύντομα περιμένουμε ανακοινώσεις και για την αγορά της Ευρώπης.
Πηγή: http://www.gameover.gr/

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Ο Σαρκοζί παραφέρεται ...

Ο Γάλλος πρόεδρος καταφέρνει συνεχώς να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Και πάντα δίνει το δικαίωμα στον κόσμο για να σχολιάζει τις πράξεις του και τα λεγόμενα του.
Το τελευταίο κατόρθωμα του Σαρκοζί έγινε όταν επισκέφθηκε το Διεθνές Σαλόνι Γεωργίας. Κατεβαίνοντας από το προεδρικό όχημα και κατευθυνόμενος προς το κτίριο της έκθεσης, ο Σαρκοζί έκανε χειραψίες με τον κόσμο που βρισκόταν στον χώρο. Κάποια στιγμή ενώ βρισκόταν μέσα στο πλήθος, ένας παριστάμενος αρνείται να του δώσει το χέρι του, λέγοντας: "Όχι μην μ' αγγίζεις, θα με λερώσεις". Η απάντηση του προέδρου, δείχνοντας τον οξύθυμο του χαρακτήρα, ήταν: "Άντε χάσου ρε ηλίθιε, άντε χάσου".
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Ξανθιώτικο Καρναβάλι !!!

Έχουν ξεκινησεί οι προετοιμασίες για την μεγάλη μέρα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού στις 9 Μαρτιού 2008. Ο κόσμος περιμένει πως και πως την μεγάλη παρέλαση για να ξεφαντώσει και να διασκεδάσει με τον τρόπο που ξέρει εδώ και χρόνια.
Ήδη έχουν αρχίσει οι εκδηλώσεις διάφορων πολιτιστικών συλλόγων, έχουν προγραμματιστεί πολλές συναυλίες με Onirama, Locomondo, Δέσποινα Ολυμπίου και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.
Όλοι στην πόλη κινούνται σε ρυθμούς καρναβαλιού. Πολλά πάρτυ, χορός, ποτό και φαγητό. Αξίζει να ζήσετε την εμπειρία του Καρναβαλιού στην Ξάνθη. Κάντε τον κόπο και θα το θυμάστε για πάρα πολύ καιρό.
Καλή Διασκέδαση !!!

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://www.carnival-0f-xanthi.gr/

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati

Καλομοίρα στην Eurovision !

Εισιτήριο για το Βελιγράδι πήρε η Καλομοίρα με το Secret combination. Η Καλομοίρα και το τραγούδι Secret combination θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον 53ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.
Η επιλογή έγινε μέσω ψηφοφορίας του κοινού και της κριτικής επιτροπής, στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Για το εισιτήριο προς το Βελιγράδι διαγωνίσθηκαν επίσης τα τραγούδια A chance to love με την Χρύσπα και Always and forever με τον Κώστα Μαρτάκη.
Το τραγούδι επιλέχθηκε με την ψήφο της κριτικής επιτροπής (40%) και του κοινού (60%). Την επταμελή κριτική επιτροπή αποτέλεσαν ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο γενικός διευθυντής της ΕΡΑ και στιχουργός Αντώνης Ανδρικάκης, ο γενικός διευθυντής Τηλεόρασης της ΕΡΤ Δημήτρης Γόντικας, ο συνθέτης – τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, ο μουσικός παραγωγός Γιώργος Κυβέλος, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ Ευαγγελία Πισκερά και η παρουσιάστρια Ρένια Τσιτσιμπίκου.
Η παρουσίαση των τριών υποψήφιων τραγουδιών άρχισε με την εμφάνιση της Χρύσπας που τραγούδησε ντυμένη στα λευκά και πλαισιωμένη από πέντε χορευτές. Ο Κώστας Μαρτάκης παρουσιάστηκε δεύτερος και τον συνόδευσε τετραμελές μπαλέτο. Η Καλομοίρα, ανέβηκε στη σκηνή τρίτη στη σειρά συνοδεία επίσης τεσσάρων χορευτών.
Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν και καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν άλλες χώρες. Η Ευδοκία Καδή με το Femme Fatale παρουσίασε την κυπριακή συμμετοχή, η Rebeka Dremelj ερμήνευσε το Vrah naj vzame, συμμετοχή της Σλοβενίας, οι Ρουμάνοι Nico και Vlad Miritsa τραγούδησαν Pe o margine de lume, ενώ οι Elnur και Samir, ντυμένοι ως άγγελος και διάβολος, παρουσίασαν τη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν.

Τη βραδιά παρουσίασαν οι Μπέτυ και Ματθίλδη Μαγγίρα, ενώ εμφανίστηκε και ο Σαρμπέλ, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην περυσινή διοργάνωση της Eurovision με το Yassou Maria.

Μοιράσου το post στο:
Facebook
Twitter
Stumble
Delicious
Technorati